Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

"Επί ποδός" τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Δυτική Αθήνα με στόχο να πλημμυρήσουν οι δρόμοι της Αθήνας στην Απεργία της 9ης Νοέμβρη

Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ Δημοσιεύτηκε στις 08 Νοεμβρίου 2022



Ο Νοέμβρης είναι μήνας μεγάλης κινητοποίησης για τις οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη Δυτική Αθήνα. Η μεγάλη εξόρμηση που έχει ξεκινήσει για να επικοινωνηθεί το πρόγραμμα "των έξι σημείων" που παρουσίασε ο πρόεδρος στη ΔΕΘ, συνδυάστηκε με μία πανεξόρμηση καλέσματος στην απεργία της 9ης Νοέμβρη.


Ένα κάλεσμα που στόχο έχει να ξαναβγάλει τον κόσμο στο δρόμο, να "πάρει τη ζωή του στα χέρια του", την κοινωνία να βγει από το βούρκο της αδιαφορίας, της απάθειας και της ανάθεσης και να διεκδικήσει καλύτερες μέρες.


Μια Γενική Απεργία και μια συγκέντρωση που μετά από πολλά χρόνια συνδιοργανώνουν η ΓΣΕΕ και Η ΑΔΕΔΥ και που ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις.
Θέλει όμως παράλληλα με τις συνδικαλιστικές διεκδικήσεις να προτείνει το πρόγραμμά του ως μια άλλη, τελείως διαφορετική εναλλακτική για τη χώρα, που θα ήταν εφικτό να υλοποιηθεί με μια προοδευτική, δημοκρατική συμμαχική διακυβέρνηση με κορμό την Αριστερά.


Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ από το Καματερό ως την Αγία Βαρβάρα έκαναν εξορμήσεις και περιοδείες για μιλήσουν με τους συνδημότες τους σε εμπορικούς δρόμους, σε καφέ, στις λαϊκές, στα σούπερ μάρκετ, στα πάρκα, στις στάσεις του Προαστιακού, του Μετρό, στις βιοτεχνικές ζώνες του Περιστερίου καθώς και σε πάρα πολλούς μεγάλους εργασιακούς χώρους όπως τα αμαξοστάσια των Δήμων, τα κέντρα διαλογής των ΕΛΤΑ και τα νοσοκομεία της περιοχής.

Η ανταπόκριση από τον κόσμο ήταν εξαιρετική και φανερώνει την αντιστροφή του πολιτικού κλίματος. 
Οι οργανώσεις της περιοχής βέβαια, εκφράζουν τη σιγουριά ότι η ένταξη και η βοήθεια των χιλιάδων νέων μελών στη Δυτική Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα φυσικά, θα καταφέρει την επικοινωνία των προτάσεων του κόμματος με όλη την κοινωνία σε πείσμα των τηλεοπτικών καναλιών και των ΜΜΕ των ολιγαρχών που έχουν απλώσει ένα μαύρο πέπλο σιωπής και παραπληροφόρησης.


Λεζάντες : - Συζήτηση με τους καταστηματάρχες σε όλους τους Δήμους (φωτο 1-2)
- Στα νοσοκομεία της περιοχής (φώτο 3-4)
- Σε υπηρεσίες και στα Δημοτικά καταστήματα (φώτο 5-6)
- Σε πάρκα και πλατείες (φωτο 7)
- Στις βιοτεχνίες(φωτο 8)
-"Επί ποδός πολέμου" (φωτο 9 -10)
--

ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία

Νομαρχιακή Επιτροπή Δυτικής Αθήνας
Διεύθυνση: Σοφοκλέους 7, Περιστέρι, Τ.Κ. 12134
Τηλέφωνο: 2105757930
E-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

 

Αναρτήθηκε από 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας