Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ Δημοσιεύτηκε στις 13 Φεβρουαρίου 2023




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΛΕΣΜΑ

Μετά την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μετά από κάλεσμα του σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου ΄΄ΑΤΤΙΚΟΝ,΄΄ σωματείων και μαζικών φορέων συντονιζόμαστε σε αγωνιστικές πρωτοβουλίες για την υπεράσπιση του νοσοκομείου ΄΄ΑΤΤΙΚΟΝ΄΄ νοσοκομείου και γενικά αποκλειστικά της δημόσιας δωρεάν περίθαλψης ενάντια στην πολιτική που υποβαθμίζει, εμπορευματοποιεί και ιδιωτικοποιεί το ΕΣΥ.

Καταγγέλλουμε την αθλιότητα των ράντζων και φορείων, την έλλειψη προσωπικού, την πολύωρη αναμονή στις εφημερίες, την αναβολή και καθυστέρηση απαραίτητων χειρουργείων.

Την ίδια στιγμή: Προσφέρουν πελατεία, κρατικό χρήμα (μέσω των ΚΕΝ), κέρδη, υποδομές στον ιδιωτικό τομέα υγείας και τους κλινικάρχες στο πλαίσιο των ΣΔΙΤ, των ιδιωτικοποιήσεων, του “νέου ΕΣΥ” και του «ενιαίου χώρου υγείας», της λογικής κόστους – (επιχειρηματικού) οφέλους. Τα ράντζα και οι ελλείψεις δεν είναι «ακραία καιρικά φαινόμενα» που δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΗ είναι η πολιτική όλων των κυβερνήσεων τα τελευταία χρόνια και οι διοικήσεις των νοσοκομείων που την εφαρμόζουν.

Συνεχώς μειώνουν τις δαπάνες για τη δημόσια υγεία προς όφελος των «κινήτρων προς τους επενδυτές», των πολεμικών, ΝΑΤΟϊκών εξοπλισμών και της προσπάθειας δημιουργίας νοσοκομείων-επιχειρήσεων με ασθενείς πελάτες. Γι’ αυτό συγχωνεύουν και καταργούν νοσοκομεία, απαγορεύουν προσλήψεις προσωπικού, δεν μονιμοποιούν τους συμβασιούχους, στερούν υλικά και φάρμακα, βάζουν τους εργαζόμενους να πληρώνουν όλο και περισσότερα για την υγεία, που την έχουν μετατρέψει σε είδος πολυτελείας.

Απαιτούμε:

-Πλήρη, δωρεάν Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας στη Δυτική Αθήνα

- Άμεσες προσλήψεις μόνιμων υγειονομικών για να καλυφτούν οι ελλείψεις και να αξιοποιηθούν όλες οι υποδομές του νοσοκομείου μας. Μονιμοποίηση συμβασιούχων και επικουρικού προσωπικού

-Να ανοίξει τώρα το Λοιμωδών (Νοσοκομείο «Αγία Βαρβάρα») ως σύγχρονο, πλήρες δημόσιο και δωρεάν νοσοκομείο.

-Ούτε ένα ευρώ σε τσέπη ιδιώτη - κλινικάρχη. Επίταξη ιδιωτικών δομών υγείας, άνευ όρων και αποζημιώσεων, ιδιαίτερα σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

-Έξω οι εργολάβοι και τα ιδιωτικά μαγαζιά από τα δημόσια νοσοκομεία

Η προάσπιση της Υγείας του λαού δεν μπορεί να περιμένει.

Αποτελεί προτεραιότητα για το λαό της Δυτικής Αθήνας, που στην πλειοψηφία τους είναι εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, νεολαία από τις φτωχογειτονιές, σπουδαστές που ούτε απέξω δεν μπορούν να περάσουν από τα ιδιωτικά μεγαθήρια της Υγείας και τις μεγάλες διαγνωστικές αλυσίδες.

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΛΑΪΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ,

ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΩΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ,

ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΑ, ΔΩΡΕΑΝ, ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ.

Αποφασίζουμε:

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, ώρα 11:00 κινητοποίηση στο Περιστέρι (συγκέντρωση στο σταθμό Μετρό Άγιος Αντώνιος)

Σάββατο 4 Μαρτίου, ώρα 11:00 κινητοποίηση στην πλατεία Δημαρχείου στο Χαϊδάρι.

 

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ - ΕΦΚΑ

ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑΣ - ΑΙΓΑΛΕΩ - ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

Έλλης 37 και Αδριανουπόλεως Αιγάλεω, τηλ.- fax: 210 5989683
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας