Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Νίκος Καραγιάννης υποψήφιος Βουλευτής Δυτικής Αθήνας: Η ψήφος στο ΚΚΕ θα σημάνει μια ουσιαστική πολιτική ανατροπή απέναντι στις παλιές, γνωστές και αποτυχημένες συνταγές των άλλων κομμάτων

Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ Δημοσιεύτηκε στις 25 Απριλίου 2023

 

 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε σύσκεψη της Κ.Ο Νταμαράκια Αιγάλεω του ΚΚΕ. 

 

Στη σύσκεψη μίλησε ο Νίκος Καραγιάννης, γραμματέας της Τ.Ε Νοτιοδυτικών Συνοικιών-Περιστερίου της ΚΟΑ, υποψήφιος Βουλευτής του Δυτικού Τομέα και υποψήφιος δήμαρχος Αιγάλεω με τη Λαϊκή Συσπείρωση ο οποίος κάλεσε τους παρευρισκόμενους για μαζική υπερψήφιση του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ. 

Υποστήριξε ότι η ψήφος στο ΚΚΕ θα σημάνει μια ουσιαστική πολιτική ανατροπή απέναντι στις παλιές, γνωστές και αποτυχημένες συνταγές των άλλων κομμάτων, απέναντι στα ψεύτικα διλήμματα και, κυρίως, απέναντι στα κοινά αντιλαϊκά προγράμματα που θα εφαρμοστούν όποια κυβέρνηση κι αν προκύψει. 

Τόνισε ότι το ΚΚΕ δεν θα συμμετάσχει με κανένα τρόπο στα σχέδια τους που στόχο έχουν τη δημιουργία μιας αντιλαϊκής κυβέρνησης για τη συνέχιση των αντιλαϊκών πολιτικών και ότι η ψήφος στο ΚΚΕ δεν θα μετασχηματιστεί την επόμενη μέρα. 

Αναφέρθηκε στα τεκτενόμενα στη Πάτρα όπου βρέθηκαν οι επικεφαλής της ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ με στόχο τη δημιουργία μετώπου ενάντια στο Κομμουνιστή Δήμαρχο, Κ.Πελετίδη, δείχνοντας τη μεταξύ τους στρατηγική συμπόρευση. 

Τέλος σημείωσε ότι ο λαός πρέπει να αξιοποιήσει τη πείρα του για να διαπιστώσει ότι μεταξύ της ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ και των άλλων αστικών κομμάτων δεν υπάρχουν «Σινικά τείχη» άλλα υπάρχει στρατηγική σύμπλευση στα προγράμματά τους.


 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας