Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Επισκέψεις του Αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στα νοσοκομεία «Αγία Βαρβάρα» και «Αττικό»

Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ Δημοσιεύτηκε στις 10 Μαΐου 2023

Επισκέψεις του Αναπληρωτή Υπουργού Εξωτερικών, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στα νοσοκομεία «Αγία Βαρβάρα» και «Αττικό».

Μ. Βαρβιτσιώτης: Η δημόσια υγεία στο επίκεντρο της πολιτικής μας.

Τη διαβεβαίωση ότι η Νέα Δημοκρατία και ο ίδιος προσωπικά θα βρίσκεται πάντα αρωγός στην ενίσχυση των υποδομών υγείας της Δυτικής Αθήνας εξέφρασε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών και υποψήφιος Βουλευτής Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης κατά τις επισκέψεις του στα νευραλγικά νοσοκομεία της περιοχής, στο «Αγία Βαρβάρα» την Τρίτη και στο «Αττικό» την Τετάρτη.



Συνομιλώντας με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, ο κ. Βαρβιτσιώτης δεσμεύτηκε για την υγειονομική αναβάθμιση της περιοχής, τόσο με την ενίσχυση των υπαρχόντων δομών όσο και μέσω της προώθησης του οράματος για αυτοτελές παιδιατρικό νοσοκομείο στη Δυτική Αθήνα.
 Όπως είπε χαρακτηριστικά «πρέπει να εξισορροπηθεί ο υγειονομικός χάρτης της Αττικής», καθώς τα περισσότερα νοσοκομεία βρίσκονται μακριά από τις γειτονιές της Δυτικής Αθήνας, ενώ η πρόσβαση σε αυτά είναι δύσκολη.

Επιπλέον, τόνισε ότι η δημόσια υγεία είναι το στοίχημα της επόμενης ημέρας, σημειώνοντας ότι χρειαζόμαστε μια νέα έκδοση του ΕΣΥ, το «ΕΣΥ 2.0» κατά το «Ελλάδα 2.0». 

Παραπέμποντας στην επιτυχημένη διαχείριση του πρώτου κύματος της πανδημίας που ανέδειξε την Ελλάδα πρωταθλητή στην Ευρώπη στον τομέα αυτό, αλλάζοντας την εικόνα της στις Βρυξέλλες, ο Αναπληρωτής Υπουργός υπογράμμισε ότι μπορούμε να επιτύχουμε την ανάταξη του ΕΣΥ που έχει ανάγκη ο τόπος. 
Ανέφερε μάλιστα ότι η Νέα Δημοκρατία και ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι αποφασισμένος να στηρίξει τη δημόσια υγεία με μέτρα που αφορούν τόσο στην ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού όσο και στην καλύτερη διαχείριση των νοσοκομείων και στις αναγκαίες επενδύσεις.

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας