Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Δωρεάν "PRANA" την Παρασκευή 14/7 στο Πάρκο Τρίτση από τους Υπερφωτισμένους!

Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ Δημοσιεύτηκε στις 13 Ιουλίου 2023

 

 

 

Η Θεατρική Ομάδα «Υπερφωτισμένοι» Δήμου Φυλής μετά την αποθεωτική sold out διήμερη πρεμιέρα στα Άνω Λιόσια της νέας ενεργειακής κωμωδίας «PRANA» που έγραψε ο βραβευμένος Γιάννης Γαλανόπουλος και τις παραστάσεις της σε Δήμους της Αττικής, αυτή την Παρασκευή 14 Ιουλίου στις 9 μ.μ. κλείνει την καλοκαιρινή περιοδεία στην Αττική, στο ανοικτό Θέατρο του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης» με τη διοργάνωση του Δήμου Ιλίου. 

 

 

Σκηνοθέτης του «PRANA» επίσης, ο Γιάννης Γαλανόπουλος, ο οποίος πέρυσι κατέκτησε το Βραβείο Σκηνοθεσίας για το “La Nona”στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης. Οι θεατές θα απολαύσουν τους ήρωες του έργου αλλά και τη φωνή του σπουδαίου κωμικού ηθοποιού μας Γιώργου Πάντζα!


Το ηχητικό εισαγωγής είναι από την Stand Up Comedian Ελπίδα Μηναδάκη


Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ
Prana, στην ορολογία της yoga, σημαίνει ζωτική ενέργεια. Στο θέατρο σημαίνει μια ξεκαρδιστική κωμωδία για τις ανθρώπινες σχέσεις! Ο Λεωνίδας είναι συγγραφέας, περνά κρίση μέσης ηλικίας κι ενώ είναι παντρεμένος με τη Δώρα, συνάπτει σχέση με την Όλγα που είναι δασκάλα της yoga. Το Prana θα αρχίσει να χαλάει όταν η Δώρα θα προσλάβει ως δασκάλα yoga …την Όλγα! Μια ενεργειακή κωμωδία με καλά ανοίγματα, υπό το άγρυπνο βλέμμα του Βούδα Σιακαμούνι!
ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ:
Γιάννης Γαλανόπουλος (Ιάσονας)
Κωνσταντίνος Φώσκολος (Λεωνίδας)
Μάριαν Κατσίγιαννη (Δώρα)
Σοφία Γκαραβέλα (Βερονίκη)
Βίκυ Δημητρακοπούλου (Κατερινάκι)
Σοφία Παπαδοπούλου (Όλγα)

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ:

Κείμενο - Σκηνοθεσία - Σκηνικά - Μουσική Επιμέλεια: Γιάννης Γαλανόπουλος
Πρωτότυπη Μουσική: Σπύρος ΚολαΐτηςΣτίχοι: Γιάννης Γαλανόπουλος - Σπύρος Κολαΐτης

Ήχοι: Ελένη Πετροπούλου

Φώτα: Δήμητρα Ολυμπία Γαλανοπούλου 

Εικαστικό Αφίσας: Αλεξάνδρα Γαμπιεράκη

Πρόγραμμα Παράστασης: Λιάννα Βασιλάρα

Κοστούμια: Σοφία Γκαραβέλα

Φωτογράφηση: Λάμπης Δημητρακόπουλος

Κατασκευή Σκηνικών: Δημήτρης Δάλλης, Γιώργος Τσίκνας

Μεταφορά & Στήσιμο Σκηνικών: Δημήτρης Μωραΐτης

Υπεύθυνος Περιοδείας: Αργύρης Αργυρόπουλος


ΥΠΕΡΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ

Δημιουργήθηκαν το 2018 από τον θεατρικό συγγραφέα, σκηνοθέτη και ηθοποιό Γιάννη Γαλανόπουλο. Έχουν παρουσιάσει 6 ολοκληρωμένες παραστάσεις, οι οποίες έχουν κατακτήσει Βραβεία & Επαίνους σε Πανελλήνια Φεστιβάλ Θεάτρου όπως Σκηνοθεσίας & Καλύτερης Παράστασης. Έχουν συνεργασθεί με καταξιωμένους ηθοποιούς όπως ο Γιώργος Πάντζας, η Ελένη Γερασιμίδου, ο Δημήτρης Πιατάς και ο Γιάννης Ζουγανέλης. Διαθέτουν Θεατρικό Εργαστήριο στη Δροσούπολη Άνω Λιοσίων, στην οδό Πίνδου 71. Από τον Οκτώβριο του 2023 θα λειτουργεί και η παιδική ομάδα, οι «Μικροί Υπερφωτισμένοι» για παιδιά ηλικίας από 6 ετών.


ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Το πρώτο του θεατρικό έργο «Καραμέλες Ούζου» παρουσιάστηκε σε περιοδεία το 2017 και το 2018, με πρωταγωνιστή τον Σταύρο Νικολαΐδη. Τα έργα «Φίδι στον κόρφο μου» και «Μετασεισμική Ακολουθία ή Πώς την κάνουν οι κινέζοι» κατέκτησαν Έπαινο Συγγραφής στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό της Ε.Σ.Ε και του Ιδρύματος Μ. Κακογιάννης. Η «Μετασεισμική Ακολουθία» κατέκτησε Έπαινο Συγγραφής και στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Μονεμβασίας. Το «PRANA» είναι το τέταρτο κατά σειρά έργο του ενώ το τελευταίο του έχει τίτλο «Άνοιξε την πόρτα». Ως ηθοποιός έχει συμμετάσχει σε παραστάσεις, ταινίες, σειρές αλλά και διαφημίσεις.  

 

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας