Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Η υποψηφιότητα του Δημήτρη Μπέση για τον συνδυασμό “Αττικός Κύκλος Συνεργασίας και Εμπιστοσύνης“ στον Δυτικό Τομέα έχει μια ιδιαίτερη βαρύτητα

Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ Δημοσιεύτηκε στις 18 Αυγούστου 2023

 

 

Η υποψηφιότητα του Δημήτρη Μπέση για τον συνδυασμό “Αττικός Κύκλος Συνεργασίας και Εμπιστοσύνης“ στον Δυτικό Τομέα έχει μια ιδιαίτερη βαρύτητα καθώς ο ίδιος για πολλά χρόνια έχει διακριτική μεν, αλλά παρόλα αυτά ουσιαστική δράση σε πολλούς τομείς.Έχει διατελέσει δημοτικός σύμβουλός, είναι πρόεδρος των Φίλων του Πυριτιδοποιείου και του συλλόγου ΠΕΤΑΝΚ για να αναφέρουμε μερικούς.    

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Ιωακειμίδης επισήμανε:
 
Ανακοινώνω με χαρά την υποψηφιότητα του Δημήτρη Μπέση για τον συνδυασμό μας “Αττικός Κύκλος Συνεργασίας και Εμπιστοσύνης“ στον Δυτικό Τομέα. 

Ο Δημήτρης Μπέσης αποδεχόμενος την υποψηφιότητα τόνισε:


«Αποδέχθηκα με χαρά και τιμή την πρόταση του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής και φίλου Γιώργου Ιωακειμίδη.Συστρατεύομαι στον συνδυασμό του, «Αττικός Κύκλος Συνεργασίας και Εμπιστοσύνης» στις Περιφερειακές Εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Εργατικός, έντιμος αποτελεσματικός πολιτικά ανεξάρτητος, με πλούσιο έργο, ο Γιώργος εκλέγεται 30 χρόνια Δήμαρχος Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη γιατί οι δημότες τον εμπιστεύονται. Ο Γιώργος Ιωακειμίδης άξιος αγωνιστής συνεχίζει το όραμα του με πρόγραμμα στην Περιφέρεια Αττικής, μέσα από έργα και δράσεις, με υψηλή αξία και συμβολή στην αναπτυξιακή διαδικασία ακόμα και με αλλαγή του συστήματος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.Στέκομαι δίπλα του, Πολιτικά και Κοινωνικά ενεργός, σοφότερος και εμπειρότερος για τα κοινά μας όνειρα αγκαλιάζοντας τα με Αγάπη, Ανιδιοτέλεια, Αγώνες και Κοινωνική Δικαιοσύνη από την #Δυτική_Αθήνα, ώστε να γίνει το ανέφικτο εφικτό.

Σας καλώ, όλοι μαζί να δώσουμε τα χέρια και να φέρουμε την αλλαγή στην Περιφέρεια Αττικής.»#ΔίνουμεταΧέρια #ΑττικόςΚύκλος #Ιωακειμίδης #ΑγίαΒαρβάρα #Χαϊδάρι #Αιγάλεω #Περιστέρι #Πετρούπολη #Ίλιον #Αγίους_Αναργύρους_Καματερο

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας