Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Δίπλα στη νεολαία, στο μέλλον και την ελπίδα του τόπου o Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής Δημήτρης Μπέσης

Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ Δημοσιεύτηκε στις 13 Σεπτεμβρίου 2023



Δίπλα στη νεολαία, στο μέλλον και την ελπίδα του τόπου μας, βρέθηκε o Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στον Δυτικό τομέα Αθήνων με τον συνδυασμό του Γιώργου Ιωακειμίδη “Αττικός Κύκλος Συνεργασίας και Εμπιστοσύνης“ Δημήτρης Μπέσης, με αφορμή τη νέα σχολική χρονιά, την Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 στο "6ο Δημοτικό Σχολείο Αιγάλεω".





Στην τελετή του αγιασμού, όταν δόθηκε ο λόγος στον Δημήτρη Μπέση, ευχήθηκε καλή χρονιά με δημιουργία, πρόοδο, υγεία και γνώση σε μαθητές εκπαιδευτικούς & γονείς.

Στο πλαίσιο των επαφών του με την σχολική κοινότητα σαν υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος είχε: 

 Θερμότατη συζήτηση με τους εκπαιδευτικούς των σχολείων 6ο Δημοτικό Αιγάλεω, 3ο Γυμνάσιο Αιγάλεω με ενδιαφέρουσες συζητήσεις και με γονείς που συνόδευαν τους μικρούς ήρωες.

Επίσης ο Κος Μπέσης τόνισε:

Θέλω να ευχηθώ και από εδώ τον φίλο Αντρέα Ρηγάτο που ανέλαβε από εφέτος Διευθυντής στο "3ο Γυμνάσιο Αιγάλεω" και σε όλους τους εκπαιδευτικούς του σχολείου, καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο πολύπλευρο, δύσκολο αλλά και τόσο μοναδικό έργο τους.

Επίσης καλή σχολική χρονιά στην Διευθύντρια κ. Χριστίνα Παπαδοπούλου και σε όλους τους εκπαιδευτικούς του, "6ου Δημοτικού Αιγάλεω.




Ποιός είναι ο Δημήτρης Μπέσης;

 

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αιγάλεω και είναι πατέρας δύο παιδιών. Έχει αποφοιτήσει από την τεχνική σχολή ηλεκτρονικών εγκαταστάσεων και ηλεκτρονικών υπολογιστών.


 Επίσης, είναι ελεύθερος επαγγελματίας με δραστηριότητα στην αργυροχρυσοχοΐα και γεμμολογία με σπουδές σε γραμμικό και ελεύθερο σχέδιο.

Η σχέση του με την Τοπική Αυτοδιοίκηση:
Δημοτικός Σύμβουλος στο Αιγάλεω,την περίοδο 2014 - 2019 ,με την διοίκηση του Δημήτρη Μπίρμπα.


Έχει εργαστεί σε συλλογικά όργανα διοίκησης καθώς και σε επιτροπές ευθύνης αποφάσεων και υλοποίησης, όπως Επιτροπή Πολιτισμού, Επιτροπή Αθλητισμού, Ποιότητα Ζωής, Σχολική Επιτροπή, Ομάδα Επικοινωνίας, κ.λπ.


Από το 2013 ως το 2021 υπήρξε μέλος Διοικητικού Συμβουλίου και Γενικός Αρχηγός Αθλοπαιδών του Αθλητικού Συλλόγου "Αιγάλεω Α.Ο".

Από το 2017 έως σήμερα, είμαι Πρόεδρος του Περιβαλλοντικού Πολιτιστικού Συλλόγου Αιγάλεω "Φίλοι του ΠΥΡΙΤΙΔΟΠΟΙΕΙΟΥ", από το 2021 έως σήμερα, Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου "Αθλητικός Σύλλογος Εδαφοσφαίρισης (Πετάνκ) Αιγάλεω", από το 2022 έως σήμερα Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας και συνιδρυτής της "Ελληνικής Ομοσπονδίας Εδαφοσφαίρισης".

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας