Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Ενάντια στη συγχώνευση-κατάργηση σχολικών μονάδων - ΚΟΙΝΟ ΚΕΙΜΕΝΟ - ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ Δημοσιεύτηκε στις 29 Φεβρουαρίου 2024

Δημόσια εκπαίδευση στην Γ Αθήνας: Παιδιά ενός κατώτερου Θεού;

Το σύνολο των ΕΝΩΣΕΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ της Γ Αθήνας διατρανώνουμε την πλήρη αντίθεση μας στα σχέδια της Κυβέρνησης και των πρόθυμων στελεχών εκπαίδευσης της πολιτικής τους στον χώρο της Παιδείας, για συγχώνευση-κατάργηση σχολικών μονάδων.

Οι αποφάσεις τους αφορούν - σε πρώτη φάση - 14!! Νηπιαγωγεία στον Δήμο Περιστερίου, 2 Δημοτικά και 8 νηπιαγωγεία στον Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού, 2 νηπιαγωγεία στον Δήμο Ιλίου, 2 Δημοτικά στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας, 2 Νηπιαγωγεία στον Δήμο Πετρούπολης.

Την ίδια ώρα τα σεισμόπληκτα σχολεία του Δήμου Αιγάλεω παραμένουν «φαντάσματα», το Ειδικό Νηπιαγωγείου Ιλίου λειτουργεί σε 35 τετραγωνικά με συνέπεια 6 νηπιάκια να παραμένουν σπίτι τους και στο Αιγάλεω ζούμε το απίστευτο της έξωσης του 9ου Δημοτικού προς όφελος ιδιωτικών συμφερόντων.

Επειδή όλοι οι τοπικοί φορείς : Δημοτικά Συμβούλια ,Σύλλογοι Εκπαιδευτικών, Ενώσεις Γονέων τάσσονται κατά αυτού του σχεδιασμού και μόνο η Διεύθυνση Γ Αθήνας καμαρώνει για αυτόν, Επειδή τα παιδιά μας δεν είναι αριθμοί για να υπόκεινται σε αλγόριθμους και statistics,

Επειδή καταφανώς αδιαφορείτε για τα αρνητικά μαθησιακά αποτελέσματα που θα επιφέρει η εφαρμογή των αποφάσεων σας, επειδή συντάσσεστε πλήρως με την πολιτική του κόστους- οφέλους και αδιαφορείτε πλήρως για την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων. Απαιτούμε – διεκδικούμε :Καμία συγχώνευση τμημάτων ή σχολείων.


Καλούμε όλους τους γονείς ,εκπαιδευτικούς και εκπροσώπους όλων των Δημοτικών Συμβουλίων στην παράσταση ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ αύριο ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ στις 09:30 στα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Αττικής (Ξενίας 24, Αθήνα).

 ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΓΟΝΕΩΝ :

 

Αγίας Βαρβάρας

Αγίων Αναργύρων- Καματερού

Αιγάλεω

Ιλίου

Περιστερίου

Πετρούπολης

Χαϊδαρίου

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας