Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Σύσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Λώλου με τους Υπεύθυνους Αθλητισμού του Δυτικού Τομέα Αθηνών

Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ Δημοσιεύτηκε στις 13 Απριλίου 2024

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Δυτικού Τομέα Αθηνών Βασίλης Λώλος πραγματοποίησε σύσκεψη με τους Αντιδημάρχους Αθλητισμού των επτά (7) δήμων του Δυτικού Τομέα.

 

«Είμαστε εδώ για να συζητήσουμε τις προτάσεις σας και θα είμαστε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια που θα μας βοηθήσει να κάνουμε βήματα μπροστά. 


Ο περιφερειάρχης μας κ. Νίκος Χαρδαλιάς έχει σε υψηλή προτεραιότητα τον αθλητισμό και τους νέους» τόνισε στο εισαγωγικό του καλοσώρισμα ο κ. Βασίλειος Λώλος ο οποίος εκ μέρους της Περιφέρειας Αττικής υποδέχθηκε την Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Βασιλική Μιλλούση, τον Πρόεδρο Επιτροπής Αθλητισμού Μιχάλη Ζαμπίδη, τον Περιφερειακό Σύμβουλο & Εντεταλμένο περί Αθλητισμού Νίκο Σαργκάνη, την Ειδική Σύμβουλο Αθλητισμού Βασιλική Σκουπετέα και τον Διευθυντή Διεύθυνσης Αθλητισμού Ιωάννη Παπακώστα.

Η Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού κ. Βασιλική Μιλλούση είπε τα εξής: «Ως άνθρωποι του Αθλητισμού έχουμε όλη τη διάθεση για να είμαστε δίπλα σας, να καταγράψουμε τι έχει και τι δεν έχει ο κάθε δήμος ξεχωριστά έτσι ώστε συντονισμένα και λιετουργώντας ως μια ομάδα να βοηθήσουμε στην επίλυση των προβλημάτων αλλά και να δρομολογήσουμε ακόμη καλύτερες συνθήκες για την νεολαία μας».

Στην σύσκεψη έλαβαν μέρος οι εξής εκπρόσωποι των επτά (7) Δήμων της Δυτικής Αθήνας: Βασίλης Μπέτσης (Περιστέρι), Παναγιώτης Περράκης (Αγία Βαρβάρα), Σταύρος Μπουρδάκης (Ίλιον), Βασίλης Παντελάρος (Χαϊδάρι), Θανάσης Γιαννόπουλος, Μανώλης Ραγκούσης (Πετρούπολη), Περικλής Παπαγεωργίου (Άγιοι Ανάργυροι- Καματερό), Ηλίας Βαϊου, Γιάννης Κουτούλιας (Αιγάλεω).

 

Αναρτήθηκε από 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας