Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Πρόεδρος του ΑΣΔΑ ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού Σταύρος Τσίρμπας

Κατηγορία: ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΑ Δημοσιεύτηκε στις 29 Μαΐου 2024

 

 Στις επαναληπτικές εκλογές προήδρευσε η Δήμαρχος Ιλίου Ανδριάνα Αλεβίζου, απόντος του Δημάρχου Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη.

 

Πρόεδρος του ΑΣΔΑ επανεξελέγη ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού Σταύρος Τσίρμπας για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις μήνες.

 

 

 Στις επαναληπτικές εκλογές συμμετείχαν οι επτά από τους εννέα Δημάρχους του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δυτικής Αττικής (Δήμαρχος Χαϊδαρίου, Δήμαρχος Πετρούπολης, Δήμαρχος Ιλίου, Δήμαρχος Κορυδαλλού, Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας, Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού, Δήμαρχος Αιγάλεω), εκφράζοντας το ενδιαφέρον τους για το μέλλον του Συνδέσμου και την ομαλή αναπτυξιακή πορεία της Δυτικής Αττικής. 

 

Της συνεδρίασης προήδρευσε η Δήμαρχος Ιλίου Ανδριάνα Αλεβίζου, απόντος του Δημάρχου Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη. 

 

Πρόεδρος εξελέγη όπως και στην πρώτη εκλογική αναμέτρηση στις 9 Φεβρουαρίου, ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού Σταύρος Τσίρμπας, Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου εξελέγη ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Νικόλαος Χουρσαλάς και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής αναδείχτηκε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ιλίου, Δημήτριος Κουκουβίνος. 

 

Το νέο προεδρείο δεσμεύτηκε ότι θα συμβάλλει με κάθε τρόπο στη βελτίωση των συνθηκών ζωής όλων των κατοίκων της Δυτικής Αθήνας, διεκδικώντας περισσότερους πόρους για τη δημιουργία υποδομών και την εξάλειψη των κοινωνικών ανισοτήτων. 

 

Ο νέος πρόεδρος του ΑΣΔΑ Σταύρος Τσίρμπας δήλωσε μετά την εκλογή του: «Ενωμένοι θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε στην επόμενη ημέρα της Δυτικής Αθήνας, δημιουργώντας για τις πόλεις μας όλα όσα αξίζουμε με όλες τις προϋποθέσεις για μία καλύτερη ζωή για τους πολίτες. Εύχομαι καλή και δημιουργική θητεία σε όλο του Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣΔΑ». 

 

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας