Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Προσλήψεις στη Δημοτική Αστυνομία - Έως τα Χριστούγεννα η ψήφιση του νομοσχεδίου

Κατηγορία: ΕΛΛΑΔΑ Δημοσιεύτηκε στις 23 Νοεμβρίου 2022

 Έως τα Χριστούγεννα η ψήφιση του νομοσχεδίου για την Δημοτική Αστυνομία

Ο Γενικός Γραμματέας Εσωτερικών, Μιχάλης Σταυριανουδάκης μιλώντας στο συνέδριο της ΚΕΔΕ, δήλωσε πως μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχει ψηφιστεί το νομοσχέδιο για την Δημοτική Αστυνομία.

Μιλώντας από το βήμα του ετησίου συνεδρίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας, ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών, Μιχάλης Σταυριανουδάκης, δήλωσε ως εκτίμηση, πως θα ψηφιστεί το νομοσχέδιο για την Δημοτική Αστυνομία πριν το τέλος του 2022.

«Με το νέο νομοσχέδιο για την Δημοτική Αστυνομία θα καλυφθούν οι ανάγκες στους Δήμους και κυρίως στους μεγάλους αστικούς και τουριστικούς» δήλωσε μεταξύ άλλων.

Ωστόσο ο γενικός γραμματέας δεν άφησε και πολλές ελπίδες για προσλήψεις κοινωφελούς από τον ΟΑΕΔ αφού αντιβαίνει την κοινοτική νομοθεσία, όπως είπε. «Οι προσπάθειες που καταβάλλονται είναι οι κοινωφελούς να παραμείνουν στις θέσεις με παράταση έως τις επόμενες εκλογές, για να μην υπάρξει κενό» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Σταυριανουδάκης στάθηκε στο γεγονός πως για πρώτη φορά μετά τα μνημόνια προσλήφθηκαν περίπου 1700 άνθρωποι στους Δήμους, πριν κατατεθεί ο οριστικός πίνακας. Για τις υπηρεσίες πολεοδομίας στους Δήμους, είπε πως έχουν δεσμευτεί 150 άτομα για όσους Δήμους ιδρύσουν Υπηρεσίες Δόμησης.

 

 Πηγή: Χρήστος Ράπτης

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας