Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Χαρά Καφαντάρη: Αντίθετοι με το νόμο για το ΕΣΥ οι φορείς της Υγείας και η ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατηγορία: ΕΛΛΑΔΑ Δημοσιεύτηκε στις 03 Δεκεμβρίου 2022



H Χαρά Καφαντάρη, Βουλευτής Δυτ. Αθήνας ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., Αναπληρώτρια Τομεάρχης Πολιτικής Προστασίας Κ.Ο ΣΥΡΙΖΑ και Αντιπρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος της Βουλής, στις 02.12.2022, στον τηλεοπτικό σταθμό BLUESKY και στην εκπομπή «ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ» σχολίασε την επικαιρότητα και μεταξύ άλλων ανέφερε:Το 2015, ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, παρέλαβε μια χρεοκοπημένη χώρα από τη Ν.Δ και το ΠΑΣΟΚ. 


Την έβγαλε από τα μνημόνια το 2018. Πήρε άδεια ταμεία και άφησε 37 δις, ρύθμισε το χρέος και δεν εκπλειστηριάστηκε καμιά πρώτη λαϊκή κατοικία.


Ταφόπλακα του ΕΣΥ είναι το νομοσχέδιο που πέρασε στη Βουλή με τις ψήφους της Ν.Δ. Δύο ταχύτητες ιατρών, δύο κατηγορίες ασθενών. Η δωρεάν πρόσβαση στην υγεία, που είναι ένα συνταγματικό δικαίωμα, έχει καταπατηθεί με το εν λόγω νομοσχέδιο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, είχε κατοχυρώσει τη δωρεάν πρόσβαση στην υγεία σε όλους τους πολίτες.
Τα επιτόκια των στεγαστικών δανείων μέσα σε ένα χρόνο έχουν διπλασιασθεί. Οι τράπεζες έχουν ανακεφαλαιοποιηθεί τρεις φορές με χρήματα του ελληνικού λαού.


Μέχρι το τέλος του χρόνου είναι εγγεγραμμένοι 45.000 πλειστηριασμοί. Έχουμε καταθέσει και ερωτήσεις για το πόσοι από αυτούς τους πλειστηριασμούς είναι πρώτες κατοικίες, όμως απαντήσεις δεν έχουμε πάρει ακόμα.
Επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ καμιά πρώτη λαϊκή κατοικία δεν βγήκε σε πλειστηριασμό διότι υπήρχε θεσμικό πλαίσιο προστασίας της πρώτης κατοικίας.


Η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη για την στεγαστική πολιτική εντάσσει μόνο 1.3 εκατομμύρια στο ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας. Ποιες είναι οι προοπτικές και ποια είναι η κατάσταση που θα βιώσουμε σε ένα πραγματικά δύσκολο χειμώνα;

Ακολουθεί το λινκ με ολόκληρη τη συνέντευξη:

  

 

Αναρτήθηκε από 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας