Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Νάντια Γιαννακοπούλου: «Δεν πρέπει να επιτρέψουμε σε κανέναν να ενισχύει το αίσθημα ανασφάλειας και να απειλεί δημόσιους χώρους και ανθρώπινες ζωές»

Κατηγορία: ΕΛΛΑΔΑ Δημοσιεύτηκε στις 03 Φεβρουαρίου 2024

 Νάντια Γιαννακοπούλου: «Δεν πρέπει να επιτρέψουμε σε κανέναν να ενισχύει το αίσθημα ανασφάλειας και να απειλεί δημόσιους χώρους και ανθρώπινες ζωές» 

 

Δήλωση Νάντιας Γιαννακοπούλου, Βουλευτή ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και υπεύθυνης Κ.Τ.Ε. Προστασίας του Πολίτη,  για την έκρηξη στο Υπουργείο Εργασίας

H έκρηξη ισχυρoύ εκρηκτικού ωρολογιακού μηχανισμού στην καρδιά της Αθήνας έξω από τράπεζα και απέναντι από το υπουργείο Εργασίας, στη συμβολή των οδών Σταδίου και Πεσμαζόγλου, δημιουργεί εύλογη ανησυχία. Με δεδομένο σειρά ενεργειών και προειδοποιητικών τηλεφώνων το τελευταίο διάστημα αναβιώνει ο εφιάλτης της τρομοκρατίας στη χώρα μας. 

Σε κάθε περίπτωση η ενέργεια αυτή συνιστά κοινή εγκληματική δράση και την καταδικάζουμε απερίφραστα.

Η Κυβέρνηση και η ΕΛ.ΑΣ. έχουν χρέος να προβούν σε κάθε ενέργεια για να εξιχνιάσουν το τρομοκρατικό χτύπημα που θα μπορούσε να έχει και ανθρώπινα θύματα, να εντοπιστούν και να συλληφθούν οι εγκληματίες, ώστε να τιμωρηθούν παραδειγματικά.

Δεν πρέπει να επιτρέψουμε σε κανέναν να ενισχύει το αίσθημα ανασφάλειας, να απειλεί δημόσιους χώρους και ανθρώπινες ζωές. 

Πολύ περισσότερο δεν πρέπει να επιτραπεί σε κανέναν πιθανό νοσταλγό της τρομοκρατίας να θεωρεί ότι η Δημοκρατία μας δεν μπορεί να αντιδράσει ή ότι υπάρχει χώρος ανάπτυξης δράσης που έχει καταδικαστεί από την κοινωνία.

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας