Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Πόσο σημαντικός είναι ο ωροσκόπος σου; Μάθε τι σημαίνει και πώς σε επηρεάζει

Κατηγορία: ΖΩΔΙΑ Δημοσιεύτηκε στις 19 Ιανουαρίου 2017

Είναι τόσο σημαντικός ο ωροσκόπος;

Ο ωροσκόπος είναι ένα στοιχείο πολύ συγκεκριμένο και προσωπικό για τον καθένα μας, καθώς καθορίζει


τη στιγμή της γέννησής μας και άρα το ατομικό μας περιβάλλον. Στην αστρολογία ο ωροσκόπος θεωρείται ότι επηρεάζει το πώς έχουμε μάθει να παρουσιάζουμε τον εαυτό μας στους άλλους, ιδίως δημοσίως και σε απρόσωπες καταστάσεις. Σε αρκετές περιπτώσεις μπορεί να λειτουργήσει ως η ασπίδα ή η μάσκα που κρύβει την πραγματική φύση μας, όταν ερχόμαστε σε επαφή με άλλους ανθρώπους. Καθορίζει τις αυτόματες αντιδράσεις μας στο περιβάλλον μας και το πώς αντιμετωπίζουμε τα ζητήματα της καθημερινής ζωής μας. Ο ωροσκόπος παίζει επίσης καθοριστικό ρόλο στην εξωτερική μας εμφάνιση και την υγεία μας.


Ωροσκόπος: μύθοι και πραγματικότητα
Ακούγεται συχνά ότι ο ωροσκόπος «ενεργοποιείται» μετά τα 30 μας χρόνια, οπότε και παύουμε να έχουμε τόσο τα στοιχεία του ζωδίου μας και μοιάζουμε περισσότερο με τον ωροσκόπο μας, κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει. Ο ωροσκόπος μάς επηρεάζει από τη στιγμή της γέννησής μας, απλώς ενδεχομένως να γίνεται πιο φανερός όσο ο άνθρωπος ωριμάζει και κατανοεί καλύτερα τα θέλω και τις επιθυμίες του. Ίσα-ίσα μια θεωρία θέλει να γινόμαστε περισσότερο σαν το ζώδιό μας και να απομακρυνόμαστε από την επιρροή του ωροσκόπου μετά τα 29, καθώς μεγαλώνοντας νιώθουμε πιο σίγουροι για τον εαυτό μας και έχουμε για τον λόγο αυτόν λιγότερο την ανάγκη να παρουσιάσουμε στους άλλους ένα «προσωπείο».

Τι σημαίνει ο ωροσκόπος σουΑν ο ωροσκόπος σου είναι ζώδιο της φωτιάς

Τα ζώδια της φωτιάς, ο Κριός, ο Λέων και ο Τοξότης φημίζονται για την ενέργεια, τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία τους. Όταν ο ωροσκόπος είναι ζώδιο της φωτιάς η συμπεριφορά σου απέναντι στους άλλους είναι φιλική και καθόλου επικριτική ή εχθρική, κάτι που σε κάνει συμπαθή και σου χαρίζει ταλέντο στις κοινωνικές συναναστροφές και τάση προς τα επικοινωνιακά επαγγέλματα. Οι άλλοι νιώθουν άνετα και οικεία μαζί σου, αλλά ταυτόχρονα τους περνάς την εικόνα ότι είσαι καλός και ικανός στη δουλειά σου προκαλώντας έτσι τη συμπάθεια από τη μία, αλλά και το σεβασμό από την άλλη. Αν ο ωροσκόπος σου είναι Κριός περνάς την εικόνα της οργάνωσης σε σημείο στρατιωτικής πειθαρχίας πολλές φορές. Αν είναι Λέων μεταδίδεις μια αξιοπρέπεια και μια επισημότητα που εμπνέει εμπιστοσύνη. Αν είναι Αιγόκερως, τέλος, είσαι κεφάτος, ευχάριστος και πνευματώδης στις συναναστροφές με τους άλλους και για το λόγο αυτό τα πηγαίνεις πολύ καλά σε δημόσιες ομιλίες ή μπροστά σε κοινό.

Αν ο ωροσκόπος σου είναι ζώδιο της γης
Τα ζώδια της γης, Ταύρος, Παρθένος και Αιγόκερως, φημίζονται για τον πρακτικό τους νου και την αγάπη τους για την ασφάλεια. Όταν ο ωροσκόπος σου είναι ζώδιο της γης είσαι με τους άλλους ντροπαλός, σοβαρός και επιφυλακτικός. Όσοι έχουν ωροσκόπο Ταύρο είναι οι πιο κοινωνικοί από τους τρεις και συχνά εκδηλώνουν ταλέντο στη μουσική ή άλλες καλλιτεχνικές τάσεις. Αν έχεις ωροσκόπο Παρθένο αναζητάς στους άλλους το να σε διεγείρουν πνευματικά, ενώ αν έχεις Αιγόκερω αρέσκεσαι στο να τα πηγαίνεις καλά και επαγγελματικά αλλά και κοινωνικά. Οι άνθρωποι με ωροσκόπο ζώδιο της γης περνάνε στους άλλους το μήνυμα ότι είναι ευχάριστοι και έχουν τακτ και ότι προτιμούν να αποτελούν μέλος μιας ομάδας –αρχικά τουλάχιστον– από το να βγαίνουν «μπροστά».

Αν ο ωροσκόπος σου είναι ζώδιο του αέρα
Τα ζώδια του αέρα, Δίδυμοι, Ζυγός και Υδροχόος, φημίζονται για τις επικοινωνιακές τους ικανότητες. Αν ο ωροσκόπος σου είναι ζώδιο του αέρα είσαι με τους άλλους φιλικός και κοινωνικός, αλλά από την άλλη ανεξάρτητος και ίσως λίγο αποστασιοποιημένος. Αν έχεις ωροσκόπο Δίδυμο είσαι πολυάσχολος/η και προσπαθείς πάντα να ισορροπήσεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Αν έχεις Ζυγό συχνά κάνεις επαγγελματικά σχέδια που χρειάζονται τη βοήθεια ενός πιο προσγειωμένου συνεργάτη για να πραγματοποιηθούν. Αν έχεις Υδροχόο σου αρέσει να κάνεις ωραία σχέδια για τον εαυτό σου και τους άλλους, έστω κι αν στο τέλος δεν τα φέρνεις όλα εις πέρας.

Αν ο ωροσκόπος σου είναι ζώδιο του νερού
Τα ζώδια του νερού, Καρκίνος, Σκορπιός και Ιχθείς φημίζονται για τη συναισθηματικότητά τους, τη διαίσθηση και την ευαισθησία τους. Όταν ο ωροσκόπος σου είναι ζώδιο του νερού είσαι άνθρωπος που κρύβεις τα πραγματικά σου συναισθήματα και νιώθεις έντονη την ανάγκη να προστατέψεις τον εαυτό σου από τον κόσμο γύρω σου. Αυτό που βλέπουν οι άλλοι δεν ανταποκρίνεται πάντοτε στην πραγματικότητα. Τα σημάδια που στέλνεις στους άλλους είναι –συνειδητά ή ασυνείδητα– επιλεγμένα ώστε να δημιουργήσουν μια συγκεκριμένη εικόνα. Αν έχεις ωροσκόπο Καρκίνο φαίνεσαι ομιλητικός, πρόθυμος να βοηθήσεις και τα καταφέρνεις καλά σε καταστάσεις που απαιτούν τακτ. Αν έχεις ωροσκόπο Σκορπιό χρησιμοποιείς πολλούς διαφορετικούς τρόπους καμουφλάζ με τους ανθρώπους που δεν ξέρεις –συνηθέστερα γίνεσαι προσβλητικός ή τους απωθείς με τη συμπεριφορά σου. Αν έχεις ωροσκόπο Ιχθύ δίνεις την εντύπωση ανθρώπου ήπιου, ευγενικού, που θυσιάζεται για τους άλλους και πολλές φορές ακόμα και ανίσχυρου και αδύναμου, η εικόνα αυτή είναι όμως παραπλανητική, καθώς θα παλέψεις σθεναρά για αυτό που πιστεύεις εσύ σωστό.

 

 

 

πηγη: govastileto

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας