Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Έναρξη συνεργασίας της Be With You με την Θεοδώρα Τσομπάνη στον τομέα της ψυχολογικής υποστήριξης και της συμβουλευτικής

Κατηγορία: ΕΓΡΑΨΑΝ Δημοσιεύτηκε στις 10 Ιουνίου 2021

 

 

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Be With You  https://bewithyou.gr/   κ. Διονύση Γουράνιο είχε την Τετάρτη 9/6  η κυρία Θεοδώρα Τσομπάνη, συζήτησαν θέματα που αφορούν και τις δύο πλευρές, κατέθεσαν ιδέες και απόψεις με στόχο την από κοινού συνεργασία για το έτος 2021-22 σε δράσεις και πρωτοβουλίες.

 

Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε  την έναρξη της συνεργασίας μας με την κυρία Θεοδώρα Τσομπάνη  με την Be With You https://bewithyou.gr/  έναν Πολυχώρο Ευεξίας & Αυτοβελτίωσης που έχει ως όραμα την ανάπτυξη ενός εγχειρήματος ανοιχτό προς τους ανθρώπους με ανήσυχο πνεύμα & αγάπη για τη ζωή. 

Στόχος της είναι η δημιουργία ενός πιο ισορροπημένου τρόπου ζωής, που ωφελεί καθέναν ατομικά, αλλά και τον άνθρωπο ως μέλος ενός κοινωνικού συνόλου. Αποτελεί ένα σημείο συνάντησης, δράσης & δημιουργίας για όσους τους αρέσει να μοιράζονται αυτό που αγαπούν.

Η συνεργασία αυτή συνάφθηκε με στόχο τόσο την ψυχολογική υποστήριξη και τη συμβουλευτική όσο και για την υλοποίηση σεμιναρίων που θα πραγματοποιούνται για θέματα σχετικά πάντα με τον τομέα της Ψυχολογίας που μας απασχολούν όλους.

Λίγα λογία για την Θεοδώρα Τσομπάνη 

Είναι απόφοιτη του προγράμματος Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας (Diploma of higher Education in applied Psychology) &  επιστημονική συνεργάτιδα του psychology.gr η πύλη της Ψυχολογίας.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για γνώση, έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων και επιμορφωτικών προγραμμάτων που αφορούν το παιδικό ιχνογράφημα, το θεατρικό παιχνίδι ως μέσο ψυχοθεραπείας, το bullying, τη βία, τον αυτισμό και άλλα πολλά. 

Καταβαλλόμενη από την επιθυμία να βοηθήσει και να στηρίξει τους συνανθρώπους της, να κατανοήσουν ουσιώδεις έννοιες σχετικά με τα άτομα και την κοινωνία που τους περιβάλλει και να δώσει σε εκείνους την απαιτούμενη ψυχολογική ενδυνάμωση. Με ικανότητα να καταλαβαίνει και να υλοποιεί τις ανάγκες του θεραπευμένου με σεβασμό. 

Η παρακολούθηση σεμιναρίων, την ενδιέφερε για εμπλουτισμό των γνώσεων της και βελτίωση των ικανοτήτων της, η θεματολογία τους αφορά κατά κύριο λόγο τον τομέα της ψυχολογίας, μελλοντικός της στόχος είναι η συνεχής εκπαίδευση και κατάρτιση τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, η ενασχόλησή της με την αρθρογραφία και η διεξαγωγή σεμιναρίων ψυχολογίας.

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας