Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Επίθεση φασιστών στον Βοτανικό Κήπο Πετρούπολης: Βανδαλισμοί με σβάστικες και ναζιστικά συνθήματα

Κατηγορία: ΕΓΡΑΨΑΝ Δημοσιεύτηκε στις 20 Απριλίου 2023

 

Έβρισαν κοπέλες χυδαία και βανδάλισαν τον χώρο με σβάστικες και ναζιστικά συνθήματα - Άμεση η αντίδραση του αλληλέγγυου κόσμου

 

Την επίθεση ομάδας φασιστών, την Τετάρτη (19/4), στον Βοτανικό Κήπο Πετρούπολης καταγγέλλει ο Ελεύθερος Κοινωνικός Χώρος, καλώντας τον κόσμο να πλαισιώσει με την παρουσία του τις δραστηριότητες του χώρου, τις επόμενες μέρες.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανάρτηση φασίστες με καλυμμένα τα πρόσωπα μπήκαν στον χώρο, όπου εκείνη την ώρα πραγματοποιούνταν μάθημα χορού και θεατρική πρόβα, έβρισαν χυδαία κοπέλες που έτυχε να είναι στην είσοδο, χαιρέτησαν ναζιστικά, γέμισαν τους εξωτερικούς τοίχους με σβάστικες και ναζιστικά συνθήματα και πέταξαν κροτίδα πριν τραπούν σε φυγή.

Η ανταπόκριση των αλληλέγγυων ήταν άμεση και «ο χώρος παρέμείνε και θα παραμείνει ανοιχτός» σημειώνει ο ΕΚΧ Βοτανικός Κήπος Πετρούπολης.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Εχθές 19/04/2023 λίγο μετά τις 9.30 μ.μ. , ο Ε.Κ.Χ. Βοτανικός Κήπος Πετρούπολης δέχτηκε επίθεση από φασιστική ομάδα ενώ ο χώρος ήταν εν λειτουργία - πραγματοποιούνταν εκείνη την ώρα μάθημα χορού και θεατρική πρόβα.

Μπήκαν με καλυμμένα πρόσωπα στον χώρο, έβρισαν χυδαία τις κοπέλες που έτυχε να 'ναι στην είσοδο του χώρου, χαιρέτησαν ναζιστικά, ζωγράφισαν μια σβάστικα (ανάποδα!), πέταξαν μια κροτίδα στο εσωτερικό του χώρου και τράπηκαν σε φυγή. Όταν βγήκε ο κόσμος έξω διαπιστώθηκε ότι είχαν γεμίσει τους εξωτερικούς τοίχους με σβάστικες και ναζιστικά συνθήματα, τα οποία και σβήστηκαν άμεσα.

Υπήρξε άμεση ανταπόκριση από αλληλέγγυο κόσμο. Ο χώρος παρέμεινε και θα παραμείνει ανοιχτός.

Καλούμε τις επόμενες μέρες τον κόσμο να πλαισιώσει με την παρουσία του τις δραστηριότητες του χώρου.

 

Βοτανικός Κήπος Πετρούπολης8 ώρες πριν

Εχθές 19/04/2023 λίγο μετά τις 9.30 μ.μ. , ο Ε.Κ.Χ. Βοτανικός Κήπος Πετρούπολης δέχτηκε επίθεση από φασιστική ομάδα ενώ ο χώρος ήταν εν λειτουργία - πραγματοποιουνταν εκείνη την ώρα μάθημα χορού και θεατρική πρόβα.
Μπήκαν με καλυμμένα πρόσωπα στον χώρο, έβρισαν χυδαία τις κοπέλες που έτυχε να 'ναι στην είσοδο του χώρου, χαιρέτησαν ναζιστικά, ζωγράφισαν μια σβάστικα (ανάποδα!), πέταξαν μια κροτίδα στο εσωτερικό του χώρου και τραπηκαν σε φυγή. Όταν βγήκε ο κόσμος έξω διαπιστώθηκε ότι είχαν γεμίσει τους εξωτερικούς τοίχους με σβαστιγκες και ναζιστικά συνθήματα, τα οποία και σβήστηκαν άμεσα.
Υπήρξε άμεση ανταπόκριση από αλληλεγγύο κοσμο. Ο χώρος παρέμεινε και θα παραμείνει ανοιχτός.
Καλούμε τις επόμενες μέρες τον κόσμο να πλαισιώσει με την παρουσία του τις δραστηριότητες του χώρου.

 

πηγή

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας