Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 1ου living lab του ευρωπαϊκού προγράμματος Bin2Bean, στο οποίο συμμετέχει ως εταίρος ο Δήμος Αιγάλεω

Κατηγορία: ΕΓΡΑΨΑΝ Δημοσιεύτηκε στις 26 Φεβρουαρίου 2024

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 1ου living lab του ευρωπαϊκού προγράμματος Bin2Bean, στο οποίο συμμετέχει ως εταίρος ο Δήμος Αιγάλεω.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 1ου living lab του ευρωπαϊκού προγράμματος Bin2Bean, στο οποίο συμμετέχει ως εταίρος ο Δήμος Αιγάλεω. Την έναρξη των εργασιών χαιρέτισε ο Δήμαρχος της πόλης, κ. Λάμπρος Σκλαβούνος, τονίζοντας τη σημαντικότητα της συμμετοχής των
πολιτών σε αυτό το εγχείρημα που θα βελτιώσει το επίπεδο ζωής μας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή και το ενδιαφέρον του κόσμου να ξεπερνά κάθε προσδοκία, στο Κέντρο Ενίσχυσης Επιχειρηματικότητας του Δήμου Αιγάλεω. Τα στελέχη του Δήμου παρουσίασαν το πρόγραμμα, αλλά στο εργαστήριο συμμετείχε και ο ΕΔΣΝΑ ως φορέας διαχείρισης αποβλήτων καθώς και οι Δήμοι Βάρη-Βούλα-Βουλιαγμένη, Βριλήσσια και Βύρωνας, παρουσιάζοντας τις καλές πρακτικές τους στον τομέα των βιοαποβλήτων.

Το πρόγραμμα Bin2Bean δίνει την ευκαιρία να ενεργοποιηθεί ξανά η διαδικασία συλλογής βιοαποβλήτων αλλά και η κομποστοποίηση, χρησιμοποιώντας ένα αρκετά καινοτόμο εργαλείο, τη συμμετοχική διαδικασία σχεδιασμού και λήψης αποφάσεων. Ουσιαστικά, δίνει τη δυνατότητα σε όποιον δραστηριοποιείται στο Δήμο Αιγάλεω να συμμετέχει σε διαδικασίες λήψης αποφάσεων αναφορικά με τη διαχείριση των βιοαποβλήτων.

 

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας