Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Η ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ Αγίας Βαρβάρας αναβάλει την Ημερίδα της για τα Πειραματικά Σχολεία, αφού ο δήμος ανακοίνωσε ανάλογη εκδήλωση

Κατηγορία: ΕΓΡΑΨΑΝ Δημοσιεύτηκε στις 15 Μαρτίου 2024

Στις 3 Μαρτίου η ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ Αγίας Βαρβάρας ανακοίνωσε πως στις 27 τρέχοντος πραγματοποιεί ΗΜΕΡΙΔΑ με θέμα τα ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, με ομιλητές εκπροσώπους του υπ. Παιδείας.

Σημειώνουμε πως από τη νέα σχολική χρονιά το 8ο Δημοτικό Σχολείο και το 13ο Νηπιαγωγείο μετατρέπονται σε ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ.

Επειδή πολλά ακούγονται, ιδιαίτερα για το που θα πηγαίνουν οι μαθητές αυτών των σχολείων μελλοντικά, που κατοικούν πλησίον τους και εάν σε αυτά θα πηγαίνουν μαθητές της πόλης μας ή μόνο το 25% των μαθητών της Αγίας Βαρβάρας και το υπόλοιπο 75% από άλλους δήμους και άλλα διάφορα, η ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ αποφάσισε να πραγματοποιήσει την συγκεκριμένη Ημερίδα ώστε να διευκρινιστούν όλα τα παραπάνω κι άλλα ερωτήματα που ίσως προκύψουν.

 

Ο δήμος στις 12 Μαρτίου (μία και πλέον εβδομάδα αργότερα) ανακοινώνει πως θα πραγματοποιήσει ανάλογη εκδήλωση, με εκπροσώπους πάλι του υπ. Παιδείας, στις 19 τρέχοντος.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας η ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ αναβάλει τη δική της ΗΜΕΡΙΔΑ, αφού το θέμα και των δύο Φορέων είναι το ίδιο και δεν υπάρχουν περιθώρια ανταγωνισμού μεταξύ της και του δήμου, αφού η ουσία είναι μία και αφορά την ενημέρωση των γονιών πάνω σε αυτό το ζήτημα και θα παραβρεθεί στην εκδήλωση του δήμου, καλώντας και τα Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων της πόλης μας, να παραστούν επίσης.

Σε χθεσινοβραδινή της συνεδρίαση, η ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ αποφάσισε να βγάλει ανακοίνωση με την  οποία θα εξηγεί σχετικά με την ματαίωση της Ημερίδας και να δίνει τη δική της άποψη για την απόφαση του δήμου να πραγματοποιήσει εκδήλωση με ίδιο αντικείμενο, με εκείνη της Ένωσης η οποία είχε προαγγελθεί.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή μας, η ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ είχε προτείνει στον Δήμαρχο κ. Μίχο, να είναι από τους ομιλητές  της ημερίδας που επρόκειτο να διοργανώσει για πληρέστερη ενημέρωση επί του θέματος…

 πηγή

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας