Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Ίλιον: Μητέρα άρπαξε τα 4 παιδιά της από χώρο προστασίας- «Κινδυνεύουν»

Κατηγορία: ΕΓΡΑΨΑΝ Δημοσιεύτηκε στις 15 Μαΐου 2024

«Η περιπέτεια αυτή ξεκίνησε από το 2022 και η μητέρα το έχει ξανακάνει»

Μπορεί να είναι γραφικό 3 άτομα και κείμενο που λέει "AMBER ALERP ΑΡΠΑΓΗ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ: ΙΛΙΟΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ: 14/5/2024 ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΡΜΠΙ ΗΛΙΚΙΑ: 2 ΕΤΩΝ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΡΜΠΙ ΗΛΙΚΙΑ: 4 ΕΤΩΝ EAN ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ KATI ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΡΜΠΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΜΠΙ HAIKIA: 6 ΕΤΩΝ HAIKIA: 3 ΕΤΩΝ 100 ń116000 MISSING ALERT APP Dowkan AppStore Store 양 Tablέγλο του PADO"

Όσα είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος, για την αρπαγή των τεσσάρων παιδιών από τον χώρο προστασίας στο Ίλιον

 Amber Alert από το Χαμόγελο του Παιδιού εκδόθηκε για την αρπαγή τεσσάρων παιδιών από χώρο παιδικής προστασίας στο Ίλιον, χθες το μεσημέρι. Πρόκειται για τέσσερα αδελφάκια, τον 6χρονο Μιχάλη Άρμπι, τον 4χρονο Οδυσσέα Άρμπι, τον 3χρονο Κωνσταντίνο Άρμπι και τον δύο ετών, Γιώργο Άρμπι, τα οποία άρπαξε η μητέρα τους, ενώ με απόφαση της Εισαγγελίας είχαν απομακρυνθεί από εκείνη.

 

«Τα παιδιά κινδύνευαν στον χώρο που ζούσαν και είχε δοθεί εντολή από την Εισαγγελία να πάνε τα παιδιά στον συγκεκριμένο χώρο για να προστατευτούν. Η μητέρα τους ήρθε με προγραμματισμένο ραντεβού για να τα δει. Άνοιξε με κάποιο αιχμηρό αντικείμενο τον φράχτη, τα πήρε και απείλησε τους ανθρώπους που τα φρόντιζαν ότι είχε γύρω γύρω συνεργάτες που μπορεί να τους πυροβολούσαν. Τέσσερα παιδάκια δεν τα απομακρύνει με ευκολία η Εισαγγελία από το οικογενειακό περιβάλλον τους», περιέγραψε ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Όπως αποκάλυψε ο κ.Γιαννόπουλος, η περιπέτεια αυτή ξεκίνησε από το 2022 και η μητέρα το έχει ξανακάνει, όταν ούσα έγκυος στο τέταρτο παιδί, πήγε και πήρε τα τρία της παιδιά από το νοσοκομείο, τα ξαναπήραν οι αρχές και τα παιδάκια πήγαν σε χώρο φροντίδας.

Αυτή τη στιγμή τα παιδιά κινδυνεύουν, γι' αυτό έδωσε εντολή η Εισαγγελία

«Οι χώροι έχουν φύλαξη, αλλά σε έναν χώρο που υπάρχουν παιδάκια, δεν μπορούν να υπάρχουν φύλακες από πάνω τους, ενώ είναι ένα σπίτι σε γειτονιά, που δεν υπάρχει ταμπέλα. Δε θα καταδικάσουμε τα παιδιά να λέμε ίδρυμα, δομή κτλ. για λίγο που μένουν, αν πάνε μετά για υιοθεσία», είπε. Σημειώνεται ότι πρόκειται για οικογένεια Ρομά.

πηγή

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας