Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Μιχάλης Γ. Γιάγκας - Αγία Βαρβάρα – ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ: ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΟΙ ΚΑΙ ΣΦΕΤΕΡΙΣΤΕΣ

Κατηγορία: ΕΙΠΑΝ Δημοσιεύτηκε στις 02 Μαρτίου 2021

 

 

 

Ο Μιχάλης Γ. Γιάγκας, Δημοτικός Σύμβουλος και Επικεφαλής συνδυασμού «Αγία Βαρβάρα – ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ» απέστειλε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

Ανάρτησε, γνωστός  χυδαιολόγος,  στην ιδιωτική σελίδα  «ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ  – πρώτη ξανά – δήμαρχος Λάμπρος Μίχος», για να είναι ορατή  μόνο στα μέλη της,  την παρακάτω φωτογραφία, με προφανώς ειρωνική διάθεση. 

Παραπλανούν και αυτοϊκανοποιούνται. Δεν αντέχουν τον αντίλογο. Φοβούνται την αλήθεια. Θα πρέπει να γνωρίζουν ότι οι χαρακτηρισμοί περιγράφουν πάντα αυτούς που τους κάνουν!!!

Η φωτογραφία αυτή είναι από την κοινωνική προσφορά τροφίμων  της  παράταξης «ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ» προς το Δήμο, στην πρώτη φάση της πανδημίας, για να τα μοιράσουν σε νοικοκυριά που βρίσκονται σε ανάγκη.  Πήραν τα τρόφιμα, τα μοίρασαν και δεν  είχαν το θάρρος και το πολιτικό ήθος να αναγνωρίσουν τη συμβολή μας.  Δεν περιμέναμε τίποτα περισσότερο. Δεν ξαφνιαζόμαστε.  Είναι πολύ λίγοι για να φανούν μεγάλοι. 

Όσο για το περιβόητο WiFi, το 2008 η διοίκηση Μίχου ξόδεψε 202.000 ευρώ περίπου για τοποθέτηση WiFi.  

Στις μέρες μας υλοποιήθηκε ένα Πανευρωπαϊκό Πρόγραμμα που αφορά 2.800 Ευρωπαϊκούς Δήμους, μεταξύ των οποίων, σχεδόν όλοι, οι Δήμοι της χώρας μας.

Το κόστος είναι κοινό για όλους τους δήμους και ανέρχεται στις 15.000 ευρώ. Για το Δήμο μας η απόφαση λήφθηκε στην προηγούμενη δημοτική περίοδο, τον Δεκέμβρη του 2018 και έπρεπε να υλοποιηθεί σε διάστημα 18 μηνών. 

Η  ΤΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ.  

Καμαρώνουν τώρα γιατί υλοποίησαν μετά από 2 χρόνια ένα έτοιμο έργο.  Σφετερίζονται και Καυχώνται για ένα έργο που δεν τους ανήκει. Και πάλι δεν έχουν το θάρρος να πούνε την αλήθεια και να αναγνωρίσουν στον όποιο «αντίπαλο» τη συνεισφορά του. Δυστυχώς δεν μπορεί να γίνεις μεγάλος όταν είσαι μικρόψυχος.

Αυτή είναι η αντικειμενική ΑΛΗΘΕΙΑ. 

 

 

 

Μιχάλης Γ. Γιάγκας

Δημοτικός Σύμβουλος

Επικεφαλής συνδυασμού «Αγία Βαρβάρα – ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ»

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας