Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Γιώργος Καπλάνης: Τα φρεάτια δεν λένε ψέματα, όπως ο κ. Μίχος.

Κατηγορία: ΕΙΠΑΝ Δημοσιεύτηκε στις 19 Οκτωβρίου 2021


Γιώργος Καπλάνης: Τα φρεάτια δεν λένε ψέματα, όπως ο κ. Μίχος. Οι φωτογραφίες παρουσιάζουν την αλήθεια που εκείνος αποκρύπτει. Το γεγονός πως η Αγία Βαρβάρα δεν επλήγη από την κακοκαιρία δεν οφείλεται, τουλάχιστον αποκλειστικά, στον ίδιο και γι’ αυτό θα έπρεπε να μας ευχαριστεί.

Επισυνάπτονται η ανακοίνωση του επικεφαλής της παράταξης, Γιώργου Καπλάνη, και φωτογραφικό υλικό.

 
Αγία Βαρβάρα, 19/10/2021


Αγαπητές συνδημότισσες, Αγαπητοί συνδημότες,

με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Μίχος προσπαθεί και πάλι να κάνει το μαύρο, άσπρο! Συγκεκριμένα αναφέρει: «Σκέφτομαι με τρόμο πως θα ήταν τα πράγματα μετά την προχθεσινή καταιγίδα αν δεν είχαμε τρέξει να ολοκληρώσουμε το έργο της γέφυρας Σαράφη και της εκεί αποχέτευσης ομβρίων, με τα έργα ημιτελή και παρατημένα σπο την προηγούμενη διοίκηση. Αν δεν είμασταν συνεχώς από πάνω να καθαρίζουμε τις σκάρες. Αν δεν ήταν σαφής η πολιτική μας θέση και δέσμευση «ότι είμαστε εδώ για να προστατεύσουμε τα υπόγεια διότι τα ρετιρέ δεν πλημμυρίζουν». Και ας γίνει επιτέλους, από όλους τους κυβερνώντες κατανοητό, ότι η διαμονή σε υπόγειο δεν είναι θέμα επιλογής, αλλά ανάγκης.»

Έλεος!!! Δακρύσανε μέχρι και οι οθόνες των κινητών από τα γέλια! Στην ανυπαρξία του δικού του έργου, προσπαθεί να καπηλευτεί και πάλι όλα τα σπουδαία έργα υποδομών, και όχι βιτρίνας, της διοίκησής μας. Άλλωστε, είναι γνωστό πλέον σε όλους, ότι ο κ. Μίχος μόνο για το θεαθήναι ενδιαφέρεται και όλα τα έργα που έγιναν επί των «παχιών αγελάδων» της θητείας του ήταν προβληματικά. Τα σχολεία, η σχολή μπαλέτου, το Κ.Ε.Φ.Α., το «Γ.Ρίτσος», μέχρι και το Δημαρχείο! Και τρέχαμε επί μία δεκαετία, τη δεκαετία της κρίσης, να μαζεύουμε τα αμάζευτα, να μπαλώνουμε «τρύπες», να μονώνουμε ταράτσες, να διορθώνουμε τα έργα του κ. Μίχου! Ποιο έργο στη γέφυρα Σαράφη ολοκλήρωσε ο κ. Μίχος και μάλιστα τρέχοντας; Τέσσερα ολόκληρα χρόνια σκάφτηκε η μισή Αγία Βαρβάρα, συνδέθηκαν οι αγωγοί από τη γέφυρα μέχρι το ποτάμι, μας έβριζε από το πρωί ίσαμε το βράδυ ότι καθυστερούμε (αυτός βέβαια δυόμιση χρόνια παλεύει να τελειώσει δύο πλατείες στην Π.Π.Γερμανού, που μάλιστα τις είχαμε ήδη αρχίσει, αλλά ας είναι…), ταλαιπωρήθηκε ο κόσμος και η πόλη για το μεγαλύτερο αντιπλημμυρικό έργο της Αγίας Βαρβάρας κι αυτός έρχεται να παραμυθιάσει και πάλι τον κόσμο ότι το τελείωσε σε 4 μήνες; Ούτε την απύθμενη λίμνη που ανακαλύψαμε κάτω από τη γέφυρα δεν είχε έρθει ποτέ να δει! Αμ το άλλο, καθάρισε, λέει, τα φρεάτια και γι’ αυτό δεν πλημμύρισε η πόλη! Γελάνε και τα φρεάτια με αυτά που λέει. Δείτε στις φωτογραφίες (έχουμε κι άλλες αν θέλετε!) πως ήταν τα φρεάτια που μας «παρέδωσε», όταν μάλιστα πλήρωνε με απευθείας αναθέσεις (όπως και σήμερα!) πλέον των 30.000€ το χρόνο. Δείτε και πως καθαρίσαμε τα φρεάτια εμείς με νοικοκυριό και διαφάνεια, πληρώνοντας κάτω από 10.000€ το χρόνο!!! Γι’ αυτό, πείτε του, η Αγία Βαρβάρα δεν πλημμύρισε όλα αυτά τα χρόνια! Γιατί, ενώ εκείνος «καταδίκασε» την πόλη με τις εμμονές και τις επιλογές του, εμείς την «αθωώσαμε»!!! Και να το μάθει μια κι έξω, όσοι μένουν στα ισόγεια και τα υπόγεια είναι και νοικοκύρηδες και αυτάρκεις και ικανοί. Όσοι μένουν στα ψηλά, ίσως παίρνουν τα μυαλά τους αέρα…Γιώργος Καπλάνης

Επικεφαλής παράταξης «Η δική μας πόλη»


Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας