Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Τι δήλωσε ο Δήμαρχος Αιγάλεω Γιάννης Γκίκας μετά την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης για την ανακατασκευή παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου

Κατηγορία: ΕΙΠΑΝ Δημοσιεύτηκε στις 01 Αυγούστου 2022

 


Όπως αναφέραμε σε προηγούμενη ανάρτηση υπεγράφη από τον Δήμαρχο Αιγάλεω, Γιάννη Γκίκα και τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη προγραμματική σύμβαση, για την ανακατασκευή παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθήνας Ανδρέα Λεωτσάκου και της Προϊσταμένης Δ/νσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού της Περιφέρειας, Μ. Μίσκα. 

 


Στην προγραμματική σύμβαση, προβλέπεται η πραγματοποίηση εργασιών συντήρησης, επισκευής και διαμόρφωσης των χώρων επτά κτιριακών εγκαταστάσεων παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών. Οι εργασίες αυτές κρίνονται απαραίτητες για την αποκατάσταση φθορών και για την αναβάθμιση των συνθηκών λειτουργίας των χώρων. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται, σύμφωνα με τη μελέτη, στο ποσό των 1.430.000 € από πόρους της Περιφέρειας Αττικής.

«Βασικό μέλημα της Δημοτικής Αρχής είναι η αναβάθμιση των κτιριακών υποδομών των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου μας. Στόχος μας είναι να έχουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για τα παιδιά, τους παιδαγωγούς και φυσικά όλο το προσωπικό. Θέλουμε το περιβάλλον των σταθμών να είναι σύγχρονο, να εμπνέει τα παιδιά και βεβαίως οι εγκαταστάσεις να είναι απόλυτα ασφαλείς. Ευχαριστώ θερμά τον Περιφερειάρχη για την άριστη συνεργασία» τόνισε ο Δήμαρχος Αιγάλεω Γιάννης Γκίκας.

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας