Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Μάνος Συλλιγνάκης: Δημοκρατία και πολιτική ηθική, λέξεις άγνωστες σε κάποιους στην Πετρούπολη.

Κατηγορία: ΕΙΠΑΝ Δημοσιεύτηκε στις 05 Ιανουαρίου 2024


 

 

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Νέα Αρχή Πετρούπολης», Συλλιγνάκης Μάνος, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά με τη διαδικασία εκλογής του νέου Προεδρείου και των μελών της Δημοτικής Επιτροπής:
  

Δημοκρατία και πολιτική ηθική, λέξεις άγνωστες σε κάποιους στην Πετρούπολη

 Χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε η 1η Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με θεματα την εκλογή του νέου Προεδρείου και των μελων της Δημοτικής Επιτροπής.

Βάσει του νέου εκλογικού νόμου, τις 6 θέσεις τις παιρνει η παραταξη της διοικησης και τις 3 οι παραταξεις της αντιπολιτευσης.

Διενεργούνται ξεχωριστές ψηφοφορίες. 

Είθισται όλα αυτά τα χρόνια να αντιπροσωπεύονται όλες οι παρατάξεις κατά σειρά εκλογικού αποτελέσματος. 

Το ιδιο συνεβη και στους γειτονικούς μας δήμους Ιλίου, Περιστεριου, Αγιων Αναργυρων-Καματερου κτλΣτην Πετρουπολη όμως η παραταξη του κου Βλαχου εδειξε της διαθεση της απο νωρίς και κατεβασε προταση υποψηφίων καλύπτοντας και τις 3+3 θεσεις τακτικών και αναπληρωματικών μελων.

Εχοντας 7 ψηφους και εμείς 3, το αποτέλεσμα ηταν αναμενόμενο.  Με αυτή την λογική λοιπόν, αρνηθηκαμε την συμμετοχη μας στην διαδικασία αφου καταθεσαμε πρωτα την αντιρρηση μας.

Προς τιμήν του ο κος Σκαλιστηρας μετα την τοποθετηση μας, πρότεινε να αποσύρει την υποψηφιοτητα του δειχνοντας fair play. Καναμε μια ύστατη προσπαθεια ζητώντας απο τον επικεφαλής του, τον κο Βλαχο, να αποσύρει τις υποψηφιότητες, αλλα λάβαμε την άρνηση.  

Εμεις, ετσι κι αλλιως, έχουμε την διαβεβαίωση του νεου δημαρχου πως θα συμμετεχουμε στην επιτροπή ως παρατηρητές, πραξη που καναμε και τα προηγούμενα 4,5 χρονια παρ´ οτι δεν ημασταν υποχρεωμενοι (το ιδιο έπραττε και ο κος Σακουτης). 

 ΚΑΛΗ ΝΕΑ ΘΗΤΕΙΑ

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας