Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Εγγραφές στην Εβδομάδα Οικογενειακού Εθελοντισμού στα Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας

Κατηγορία: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Δημοσιεύτηκε στις 29 Σεπτεμβρίου 2019

 

 

 

 

Εγγραφές στην Εβδομάδα Οικογενειακού Εθελοντισμού στα "Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας" που λειτουργεί "Το Χαμόγελο του Παιδιού"Εκδηλώσεις για γονείς, Παιδιά Δημοτικού (6 έως και 12 ετών), Έφηβοι (13 έως και 17 ετών)

Περιγραφή

 

"Το Χαμόγελο του Παιδιού", για 5η συνεχή χρονιά, πραγματοποιεί την Εβδομάδα Οικογενειακού Εθελοντισμού στα "Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας" που λειτουργεί σε πολλές περιοχές της Ελλάδας και καλεί μικρούς και μεγάλους να συμμετάσχουν στη συγκεκριμένη δράση, προσφέροντας την πολύτιμη βοήθειά τους στο έργο του Οργανισμού.

Συμμετοχή μπορούν να υποβάλλουν οι οικογένειες (ενήλικες μαζί με τα παιδιά τους άνω των 7 ετών) που θέλουν να προσφέρουν λίγες ώρες από τον χρόνο τους και να βοηθήσουν τη δράση του Οργανισμού που στηρίζει τα παιδιά και τις οικογένειές τους που βρίσκονται ή απειλούνται να βρεθούν σε κατάσταση Φτώχειας. Η προσφορά των εθελοντών στα "Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας" είναι πολύ σημαντική, καθώς αναλαμβάνουν την τακτοποίηση των ειδών που συγκεντρώνονται, την οργάνωση του χώρου και την προετοιμασία των πακέτων με τα τρόφιμα και τα υπόλοιπα είδη που θα δοθούν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Για μία εβδομάδα, από τις 7 έως τις 13 Οκτωβρίου 2019 και σε προκαθορισμένες ώρες, τα "Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας" στην Αθήνα (Μαρούσι, Νέα Μάκρη και Ίλιον), τη Θεσσαλονίκη, την Καβάλα, την Πάτρα, τον Πύργο, τη Λάρισα, την Κρήτη (Ηράκλειο και Χανιά), τη Χαλκίδα, την Κέρκυρα και την Τρίπολη περιμένουν τις οικογένειες που θα δηλώσουν συμμετοχή για να γίνουν αρωγοί της προσπάθειας που καταβάλλει "Το Χαμόγελο του Παιδιού" για τα παιδιά που στηρίζει και να αποτελέσουν τα νέα μέλη της ευρύτερης Οικογένειας του Χαμόγελου.

Όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή, μπορούν να συμπληρώσουν την ανάλογη φόρμα που θα βρουν εδώμέχρι και τις 2 Οκτωβρίου 2019. Η κάθε υποψήφια οικογένεια μπορεί να δηλώσει μια βάρδια.

 

Από Αφροδίτη για τον Παλμό https://www.facebook.com/afrodith.tsoubakabra

  Πηγή: artandlife.gr

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας