Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Εργαστηριακό Σεμινάριο για καθηγητές Βιολογίας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Κατηγορία: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Δημοσιεύτηκε στις 25 Ιουνίου 2020




11/9/2020 – 13/9/2020
To Ινστιτούτο Βιοεπιστημών και Εφαρμογών (ΙΒΕ) του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος», σε συνεργασία με το European Learning Laboratory for the Life Sciences (ELLS) του European Molecular Biology Laboratory (EMBL), διοργανώνουν Εργαστηριακό Σεμινάριο (Workshop), το οποίο απευθύνεται σε καθηγητές Βιολογίας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή,  11 Σεπτεμβρίου έως την Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2020 στις εγκαταστάσεις του ΙΒΕ/ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» και οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα για θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση σε καθιερωμένες, καθώς και σε πιο προηγμένες εργαστηριακές τεχνικές βιοχημείας και μοριακής βιολογίας από ερευνητές του ΙΒΕ και του EMBL.
Ο στόχος του Workshop είναι να υποστηριχθεί η συνεχιζόμενη εκπαίδευση καθηγητών βιολογίας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, μέσω θεωρητικής και πρακτικής εξειδίκευσης σε καθιερωμένες, καθώς και σε πιο προηγμένες εργαστηριακές τεχνικές, όπως PCR πραγματικού χρόνου, ηλεκτροφόρηση DNA και πρωτεϊνών, συνεστιακή μικροσκοπία κ.α. Επιπλέον, θα δοθούν διαλέξεις σχετικά με σύγχρονες τεχνικές μοριακής βιολογίας και σύγχρονα θέματα βιοεπιστημών από ερευνητές του EMBL. Επίσης, θα γίνει ενημέρωση για τους τρόπους αναζήτησης επιστημονικής αξιόπιστης πληροφορίας σε βιοεπιστήμες σε ειδικές βάσεις δεδομένων στο διαδίκτυο.
Στους συμμετέχοντες θα δοθεί πιστοποιητικό συμμετοχής.
Κόστος συμμετοχής: Δωρεάν
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 30/6/2020
Θα πρέπει να συμπληρώσετε την αίτηση συμμετοχής που θα βρείτε στην ιστοσελίδα bio.demokritos.gr/el/announcements/193-labseminar και να την αποστείλετε με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Πληροφορίες: Τηλ. 210 650 3582 (κα Παπαδάκη)

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας