Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Προσωπικότητες που άλλαξαν τον κόσμο και πώς μπορείς να τον αλλάξεις κι εσύ

Κατηγορία: ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Δημοσιεύτηκε στις 17 Φεβρουαρίου 2021

 

 

Online συνάντηση για εφήβους

 

H Ελληνοαμερικανική Ένωση και οι Εκδόσεις Πατάκη παρουσιάζουν online συνάντηση με την Στέλλα Κάσδαγλη για εφήβους. Αφορμή για την εκδήλωση είναι η κυκλοφορία του νέου της βιβλίου «30  γυναίκες  που  άλλαξαν  τον  κόσμο - και πώς μπορείς να τον αλλάξεις κι εσύ».

 

Η παρουσίαση πραγματοποιείται online μέσω Zoom το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021, στις 12:00 και η πρόσβαση είναι ελεύθερη με απαραίτητη κράτηση θέσης.

 

Στο  βιβλίο  «30  γυναίκες  που  άλλαξαν  τον  κόσμο - και πώς μπορείς να τον αλλάξεις κι εσύ», η Στέλλα Κάσδαγλη βουτάει στον κόσμο γυναικών, που οι αποφάσεις, τα ταλέντα, το θάρρος και οι ιδέες τους άλλαξαν και ξανάλλαξαν τον τρόπο με τον οποίο ζούμε, σκεφτόμαστε, δουλεύουμε και επικοινωνούμε. 

Στη συνάντηση αυτή οι έφηβοι μαθητές θα περάσουν χρόνο, νοερά, με εκείνες και εκείνους που δεν είχαν ως τώρα την ευκαιρία να αναδειχτούν όσο τους αξίζει και στη συνέχεια θα συζητήσουν για το πώς θα επέλεγαν εκείνοι να προβάλουν προσωπικότητες που επηρέασαν τον δικό τους μικρόκοσμο, το σχολείο τους, τη γειτονιά τους, την πόλη τους. Μέσα από ανοιχτό διάλογο και δημιουργική ενδοσκόπηση, η συγγραφέας θα δώσει τις κατευθυντήριες οδούς που θα βοηθήσουν τους μαθητές να οδηγηθούν, σε δεύτερη φάση, στη δική τους έρευνα και ανακάλυψη.

 


 

 

Η Στέλλα Κάσδαγλη είναι  συγγραφέας, δημοσιογράφος, εμψυχώτρια γυναικών και εφήβων. Έχει συν-ιδρύσει τον ΜΚΟ Women On Top για την επαγγελματική ενδυνάμωση των γυναικών και την ισότητα στη δημόσια σφαίρα. Είναι επίσης συγγραφέας, μεταφράστρια και εκπαιδεύτρια εφήβων και ενηλίκων. Σπούδασε Γαλλική Φιλολογία στην Αθήνα και Θεωρία των ΜΜΕ στο Λονδίνο και ως δημοσιογράφος στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Πλέον σχεδιάζει και υλοποιεί δράσεις για την άρση των εμποδίων που ακόμα και σήμερα συναντούν οι γυναίκες στην αγορά εργασίας, μεταφράζει ξένη λογοτεχνία και συντονίζει εργαστήρια για εφήβους με θέμα την εικόνα σώματος, την κοινωνική ενεργοποίηση και τη δημιουργική χρήση των ψηφιακών μέσων. 

 

Ημερομηνία εκδήλωσης

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021, 12:00

 

Διεύθυνση

Online μέσω Zoom 

 

Παρακολούθηση

Eλεύθερη με κρατήσεις εδώ: https://events.hau.gr/paidikes-ekdhlwseis/

 

Πληροφορίες

Διεύθυνση Πολιτιστικών (210 3680052),  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. www.hau.gr/culture      

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας