Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Μάρω Λύτρα

Κατηγορία: Λ-l Δημοσιεύτηκε στις 15 Ιουνίου 2013

Η Μάρω Λύτρα γεννήθηκε στις 3 Νοεμβρίου στο Μόντρεαλ του Καναδά από Έλληνες γονείς. Από μικρή ηλικία έδειξε την κλίση της στις τέχνες, τόσο στο τραγούδι με το όποιο ασχολείται επαγγελματικά από νεαρή ηλικία, τόσο και στο σχέδιο/ζωγραφική κάτι που την οδήγησε στο να σπουδάσει σχέδιο μόδας. Η ενασχόληση της με το τραγούδι περιοριζόταν για αρκετό καιρό στο χώρο της ελληνικής ομογένειας του Καναδά.
Στην Ελλάδα ήρθε το 2004 και έγινε ευρέως γνωστή με τη συμμετοχή της στο talent show του τηλεοπτικού σταθμού Ant1, Fame Story 2. Αποτέλεσμα της συμμετοχής της στο show αυτό, ήταν η υπογραφή συμβολαίου με τη δισκογραφική εταιρία Heaven. Η επίσημη είσοδός της στη δισκογραφία γίνεται το 2005 όπου κυκλοφόρησε ο πρώτος της προσωπικός δίσκος με τίτλο "Μικρές Αμαρτίες" . Σε αυτό το πρώτο της δισκογραφικό βήμα, της εμπιστεύονται τραγούδια τους συνθέτες και στιχουργοί όπως: Α. Μπονάτσος, C:real, Ναταλία Γερμανού, Song Emporium, Σ.Ρασσιάς, Μ.Βάστα
To 2007 ακολουθεί το δεύτερό της δισκογραφικό βήμα με τίτλο "Η μηχανή του χρόνου". Από αυτό το δίσκο αυτό ξεχώρισε η συνεργασία της με τον συνθέτη/στιχουργό Φοίβο ο οποίος της εμπιστεύτηκε ένα καινούργιο τραγούδι και 3 διασκευές. Για δίσκο αυτό έγραψαν τραγούδια και οι: Χ.Παπαδόπουλος, Γ.Μάνιος, Α.Λάμπρου, Λ.Ορφανίδης, Στ. Γονίδης.
Το Φεβρουάριο του 2009 κυκλοφορεί το Digital sinlge "Κάνεις λάθος" (ντουέτο με τον TNS) σε στίχους Κ. Παντζή/TNS και μουσική Κ.Παντζή, το οποίο αποτελεί προπομπό της νέας της δισκογραφικής δουλείας.

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας