Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Η Νεοϋορκέζα Natalis Ruby με νέο τραγούδι από τις αδελφές Σπανομάρκου!

Κατηγορία: ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΑ Δημοσιεύτηκε στις 31 Αυγούστου 2020

 

 

 

H Νεοϋορκέζα καλλιτέχνης Natalis Ruby, ανακοίνωσε την συνεργασία της με τις αδελφές Σπανομάρκου μέσω social media, και προσκαλεί το ελληνικό κοινό να σχολιάσει το νέο τους τραγούδι "Preocupado". 

 

 

Η Natalis Ruby, έχοντας ήδη στο ενεργητικό της πολλαπλά πλατινένιους δισκους, δύο υποψηφιότητες για Grammy, και λαμπερές συνεργασίες με τους Kanye West, J. Cole, και David Anthony, έγραψε τους στιχους και ερμηνεύει το κομμάτι "Preocupado", με την μουσική των διεθνώς διακεκριμένων μουσικοσυνθετριών Αρετής & Ιωάννας Σπανομάρκου, με λάτιν και ροκ στοιχεία που ταιριάζουν πολύ στην καταγωγή της απο το Puerto Rico. 

Ειναι μια διασκευή του τραγουδιού "Κατειλημμένος", που απογείωσε με την αισθησιακή φωνή της η  Natalis Ruby,και κάνει την είσοδο του στα ραδιόφωνα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. 

 

Η Natalis Ruby είναι μέλος της επιτροπής ψηφοφορίας των Grammy, και απο την έδρα της στην Νέα Υόρκη, έστειλε μήνυμα στους fans της, για την συνεργασία της με τις αδελφές Σπανομάρκου, και περιγράφει το νέο τους τραγούδι, που μιλάει για τον έρωτα χωρίς ανταπόκριση, και τα νέα ξεκινήματα στη ζωή. 

 

-----

Στο βιντεοκλιπ του κομματιού, την χορογραφία έχει επιμεληθεί η Ivanna Lucarelli απο την Βενεζουέλα σε παραγωγή της δισκογραφικής STROFINX.

 

Δείτε το βιντεοκλιπ, και ακούστε το τραγούδι "Preocupado" της Natalis Ruby σε συνεργασία με τις αδελφές Σπανομάρκου, εδώ:

 

Δείτε το μήνυμα της Natalis Ruby για την συνεργασία τους, εδω: 

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας