Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού: Στο Κλειστό Γήπεδο Καματερού το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο

Κατηγορία: ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ Δημοσιεύτηκε στις 23 Οκτωβρίου 2021



Σταύρος Τσίρμπας: «Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού στηρίζει έμπρακτα κάθε πρωτοβουλία που προωθεί τον αθλητικό πολιτισμό».

Στο Κλειστό Γήπεδο Καματερού πραγματοποιείται το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο. Παρών στο πρωτάθλημα ήταν ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού Σταύρος Τσίρμπας, στον οποίο απονεμήθηκε και τιμητική πλακέτα.

Ο Δήμαρχος δήλωσε κατά την παρουσία του στο γήπεδο Καματερού: «Είναι ιδιαίτερη η χαρά μας να φιλοξενούμε στο Κλειστό Γήπεδο του Καματερού αυτό το Σαββατοκύριακο, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τζούντο, που διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία, ένα ακόμη μεγάλο γεγονός που λαμβάνει χώρα στην πόλη μας. Το θεαματικό και γεμάτο ανατροπές πρωτάθλημα του τζούντο μπορεί να προσφέρει έντονες συγκινήσεις και ανατροπές σε όσους το παρακολουθούν. Ο Δήμος μας στηρίζει έμπρακτα κάθε πρωτοβουλία που προωθεί τον αθλητικό πολιτισμό και ιδιαίτερα τους αγώνες που ενισχύουν το αθλητικό ιδεώδες, αναδεικνύοντας το πνεύμα ευγενούς άμιλλας και πειθαρχίας, που πρεσβεύει το άθλημα του Τζούντο. Ο μεγάλος αριθμός συμμετοχών και το υψηλό επίπεδο της όλης διοργάνωσης, αποδεικνύουν ότι το άθλημα του τζούντο δεν έχει μόνο παρόν αλλά και λαμπρό μέλλον».

Ο Δήμαρχος κ. Τσίρμπας αλλά και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού Ηλίας Αποστόλου απένειμαν μετάλλια στους αθλητές της διοργάνωσης.

 

 

 

 

 



Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας