Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων - Καματερού πρωτοπορε μεταφυτεύοντας τα πρώτα φυσικά δέντρα για τα Χριστούγεννα.

Κατηγορία: ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ Δημοσιεύτηκε στις 17 Νοεμβρίου 2022

Ο Σταύρος Τσίρμπας, Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού υπηρετώντας την Αυτοδιοίκηση με τόλμη και καινοτομία, πίστεψε από την αρχή της θητείας του πως η διαπροσωπική επαφή και η αμεσότητα με τους ανθρώπους, δεν είναι απλά δύσκολες προκλήσεις αλλά και ευκαιρία για να προαχθεί ο τόπος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και τα σύγχρονα μέσα που προσφέρονται.

 

Έχοντας υλοποιήσει ήδη μια μεγάλη ατζέντα από δημόσια έργα, αναπλάσεις και εκπαιδευτικές καινοτομίες, προάγει όχι μόνο την αναβάθμιση του τόπου αλλά και την καθιέρωση της οικολογικής ταυτότητας του Δήμου. 

Αποφάσισε λοιπόν, πως στα φετινά Χριστούγεννα τα δέντρα δεν αρκεί να έχουν απλά διακοσμητικό χαρακτήρα, διαθέτοντας μεταλλικούς κορμούς, τεχνητά στολίδια και η εμφάνιση τους να είναι μόνο για λίγες εβδομάδες το χρόνο, προσφέροντας χαρά που θα είναι παροδική.

 

Αντίθετα, η επιθυμία του Δημάρχου είναι να προσφέρει όχι μόνο χαρά αλλά και ηθική ικανοποίηση σε κάθε δημότη, ευαισθητοποιώντας τον κάθε ένα ξεχωριστά για τα περιβαλλοντικά ζητήματα τα οποία και είναι πιο επίκαιρα από ποτέ. Με τον τρόπο αυτό, τα φυσικά στολισμένα δέντρα θα μεταμορφώσουν την αισθητική του Δήμου και όλος ο θαυμασμός θα είναι στραμμένος σε αυτά  όλο τον χρόνο.

Πρόκειται για δύο πανέμορφα έλατα νεαρής ηλικίας και ύψους 7 μέτρων, τα οποία μεταφυτεύτηκαν σήμερα, 17 Νοεμβρίου 2022 από τον Δήμαρχο Αγίων Αναργύρων Καματερού,  τα Τεχνικά Συνεργεία και τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου.

Παράλληλα, ενόψει της επικείμενης εορταστικής περιόδου θα πραγματοποιηθεί μια σειρά εκδηλώσεων για μικρούς και μεγάλους στην Πλατεία Αγίων Αναργύρων και στην Πλατεία Δημοκρατίας Καματερού με τίτλο “Χριστούγεννα στην Παραμυθοχώρα” απο τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου έως το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας