Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Με επιτυχία διενεργήθηκε το 1ο μαθητικό, διαδραστικό συνέδριο κατά του εκφοβισμού στον Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού

Κατηγορία: ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ Δημοσιεύτηκε στις 08 Μαΐου 2023

Γεμάτο δρώμενα ευαισθητοποίησης ήταν το 1ο διαδραστικό, μαθητικό συνέδριο κατά της βίας, που  πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Μαΐου 2023 στον Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού.  
Με βασικό σύνθημα  «Δύναμή μου η φωνή μου... σπάω τον κύκλο της βίας”  η Κοινωνική Υπηρεσία  του Δήμου, με τις  Διευθύνσεις της Πρωτοβάθμιας και  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τα Σχολεία, τους  Εκπαιδευτικούς, τους μαθητές, τους γονείς, φορείς της πόλης κατάφεραν να συγκινήσουν, να προβληματίσουν και να δηλώσουν ηχηρά την εναντίωσή τους σε κάθε μορφή βίας.

  • Στο συνέδριο συζητήθηκε έντονα το θέμα της βίας που ξεκινάει από την οικογένεια και φτάνει ως την ενήλικη ζωή. Μαθητές, γονείς, δάσκαλοι και επαγγελματίες υγείας εξέθεσαν τις απόψεις τους για το πώς μπορεί να σπάσει ο κύκλος της βίας και πώς μπορεί κάποιος να διαχειριστεί τη βία.

 

Ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού Σταύρος Τσίρμπας δήλωσε κατά την  έναρξη του Συνεδρίου ότι «πρωταγωνιστές ήταν οι ίδιοι οι μαθητές, οι οποίοι κατάφεραν να εντυπωσιάσουν, να συγκινήσουν, να προβληματίσουν και να δηλώσουν ηχηρά την εναντίωσή τους σε κάθε μορφή βίας.

  • Ως Δημοτική Αρχή  πρεσβεύουμε σε κάθε μας ενέργεια  μια πολιτική χωρίς διακρίσεις, χωρίς ανισότητες, δίπλα στα προβλήματα, δίπλα στους πολίτες, οδηγώντας μέσα από τα έργα και τις πράξεις μας σε μία κοινωνία ευημερίας.

Στόχος μας να δημιουργήσουμε μέσα από έργα και δράσεις μία πόλη όπου χαίρεσαι να ζεις και να μεγαλώνεις τα παιδιά σου».

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας