Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Η υποψήφια της παράταξης με επικεφαλής τον κ. Σαμόλη εκφράζει προσωπικές τις απόψεις;

Κατηγορία: ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ Δημοσιεύτηκε στις 26 Σεπτεμβρίου 2023

 

Ανακοίνωση της Λαϊκης Συσπείρωσης Αγίων Αναργύρων Καματερού.

Με επιστολή της προς τους διευθυντές των σχολείων της περιοχής η κ. Όλγα Κοντορλή, διευθύντρια του 11ου δημοτικού σχολείου Καματερού και υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη 


“Όλοι μια πόλη” με επικεφαλής τον κ. Σαμόλη, αναφέρεται “στα αντισταθμιστικά οφέλη που πρέπει να απολαμβάνει το σχολείο όταν παραχωρεί τους χώρους του, είτε σε συλλόγους είτε στο Δήμο”. Συμπληρώνει μάλιστα ότι “επιμένει να εφαρμοστεί ο νόμος και να αποτυπωθεί ενυπόγραφα ότι το σχολείο θα λαμβάνει μια ελάχιστη χρηματική αποζημίωση”


. Άραγε η θέση της υποψήφιας δημοτικού συμβούλου που ζητάει να εφαρμοστεί ο νόμος της κυβέρνησης της ΝΔ με τον οποίο προωθείται ένα “αυτοδιοικούμενο” και κατηγοροποιημένο σχολείο αποτελεί προσωπική της θέση ή και θέση της παράταξής της; 
Η Λαϊκη Συσπείρωση διεκδικεί σχολεία ανοιχτά με επαρκή κρατική χρηματοδότηση και διευθυντές που δε θα αναζητούν να καλύψουν την ελλιπή χρηματοδότηση μέσω της ανταποδοτικότητας. 


Διεκδικεί ελεύθερη πρόσβαση όλων των παιδιών και όλων των κατοίκων σε προγράμματα πολιτιστικά και αθλητικά που θα έπρεπε να αναπτύσσονται στα σχολεία χωρίς επιβάρυνση των συμμετεχόντων σε αυτά.

 

Αναρτήθηκε από 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας