Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Αγιοι Ανάργυροι: Πέταξαν γλάστρα σε εν κινήσει λεωφορείο - Από τύχη δεν τραυματίστηκε ο οδηγό

Κατηγορία: ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ Δημοσιεύτηκε στις 07 Οκτωβρίου 2023

 

Σοκάρει η επίθεση αγνώστων σε λεωφορείο που κινούνταν στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων.

Η επίθεση σημειώθηκε το βράδυ της 4ης Οκτωβρίου, περίπου στις 23:40, στη λεωφορειακή γραμμή 704 (Καματερό-Πλ. Αγίων Αναργύρων κυκλική) την ώρα που εκτελούσε το δρομολόγιο και είχε και επιβάτες, του πέταξαν μια γλάστρα που πέρασε από το παράθυρο του οδηγού και χτύπησε στην μπροστινή πόρτα.

Λίγο πιο μπροστά να ήταν ο οδηγός θα τον τραυμάτιζε σοβαρά στο κεφάλι, την ώρα μάλιστα που είναι γεμάτο με κόσμο. Ο οδηγός κάλεσε την αστυνομία και κατέγραψε το περιστατικό.
Άγιοι Ανάργυροι: Τρομοκρατήθηκα και ενημέρωσα κατευθείαν την αστυνομία

Ο οδηγός ανέφερε χαρακτηριστικά σχετικά με το περιστατικό: «Χθες το βράδυ (5/10) ενώ γύριζα από το δρομολόγιο των 23:20 από Αγίους Αναργύρους και είχα μαζί μου και έναν συνάδελφο που καθόταν μπροστά. Φτάνοντας στη στάση «4η Χασιάς» και πηγαίνοντας να στρίψω αριστερά στη νησίδα. Κάποιος μου πέταξε μια γλάστρα που πέρασε από το παράθυρο μου που ήταν ανοιχτό και έπεσε στα πόδια του συναδέλφου και έσπασε. Δεν πρόλαβα να δω ποιος ήταν. Τρομοκρατήθηκα και ενημέρωσα κατευθείαν την αστυνομία, ολοκλήρωσα το δρομολόγιο γιατί είχα κόσμο μέσα και ευτυχώς δεν είχε σπάσει η πόρτα. Ήρθε η αστυνομία και κατέγραψε το περιστατικό».

Για το πρωτοφανές περιστατικό μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 ο Φώτης Νικολακόπουλος, μέλος του ΔΣ Συνδικάτου Εργαζομένων του ΟΑΣΑ, ο οποίος επιβεβαίωσε το συμβάν ενώ εξέφρασε τον προβληματισμό του καθώς όπως λέει και ο ίδιος: «φανταστείτε τι θα γινόταν αν αυτή η γλάστρα χτυπούσε τον οδηγό και έχανε τον έλεγχο του οχήματος χθες βράδυ. Το να πετάς γλάστρες σε λεωφορείου που έχει επιβάτες είναι εγκληματικό».

 

 

 

 

πηγή

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας