Με απόφαση του δημάρχου Αγίας Βαρβάρας κ. Λάμπρου Μίχου που αφορούσε τις αντιδημαρχίες της πόλης, η κ. Αλεξάνδρα Φέγγη, η οποία με την προηγούμενη απόφαση είχε οριστεί άμισθη Αντιδήμαρχος Παιδείας και παράλληλα Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής, δεν μπορεί να κατέχει καμία από τις παραπάνω θέσεις.
Σύμφωνα με τις διατάξεις του νέου Κώδικα Τοπικής Αυτοδιοίκησης, δημόσιοι υπάλληλοι δεν μπορούν να ασκούν καθήκοντα Αντιδημάρχου, ακόμη και χωρίς αντιμισθία. Για τον λόγο αυτό παύει να κατέχει και τις δύο αυτές θέσεις και αναλαμβάνει πλέον καθήκοντα Εντεταλμένης Δημοτικής Συμβούλου, διατηρώντας την εποπτεία των θεμάτων Παιδείας, της καλλιτεχνικής εκπαίδευσης και της συνεργασίας με την εκπαιδευτική κοινότητα.
Τη θέση της άμισθου Αντιδημάρχου κ. Αλεξάνδρας Φέγγη, καταλαμβάνει ο Παναγιώτης Περάκης.
Σύμφωνα με την νέα απόφαση του δημάρχου οι Αντιδημαρχίες στην Αγία Βαρβάρα και οι εντεταλμένοι σύμβουλοι, έχουν ως εξής:




ΟΙ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ


