Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ: ΚΑΤΑ 624% ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ «ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΗΞΗΣ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ» ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ ΜΙΧΟΥ

Κατηγορία: ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ Δημοσιεύτηκε στις 01 Οκτωβρίου 2021

 

 

 

 

 

ΚΑΤΑ ΤΟ ΥΠΕΡΟΓΚΟ ΠΟΣΟΣΤΌ ΤΟΥ 624% !!! 

ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ «ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΗΞΗΣ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ» ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ ΜΙΧΟΥ.


Με απ’ ευθείας ανάθεση σε εταιρεία Πληροφορικής, σύμφωνα με απόφαση της αρμόδιας Αντιδημάρχου, το κόστος «τεχνικής υποστήριξης της μηχανογραφικής υποδομής» του Δήμου Αγίας Βαρβάρας, από τις 3.720 ευρώ για ένα έτος, που ήταν το 2020 και τα προηγούμενα χρόνια, ΕΚΤΟΞΕΥΤΗΚΕ το 2021, στα 27.280 ευρώ για ένα επίσης έτος, σημειώνοντας αύξηση 23.560 ευρώ ή ποσοστό 624%. !!!

Από τις 60 ώρες το χρόνο, που απαιτούνταν μέχρι τώρα για τις εργασίες συντήρησης, οι οποίες μάλιστα δεν καλύπτονταν όλες, με τη νέα απ’ ευθείας ανάθεση παρέχονται 400 ώρες !!! – αύξηση 567%- ενώ η αμοιβή κατά ώρα, από 50 ευρώ ανέβηκε στα 55 ευρώ.

Οφείλει η διοίκηση του δήμου και περιμένουμε, να δώσει πειστικές εξηγήσεις για το λόγο αυτής της ΥΠΕΡΟΓΚΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ. Απ’ όσα γνωρίζουμε ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ στη μηχανογραφική υποδομή του Δήμου τόσο δραματικά που να δικαιολογεί αυτή την ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ αύξηση τη στιγμή μάλιστα που ο κος Μίχος παντού διαλαλεί ότι « δεν έχει μαντίλι να κλάψει ». Θα έχει ενδιαφέρον η απάντηση.

ΥΓ. 1. Έχουμε δηλώσει ότι «κανένας που διαχειρίζεται δημοτικό χρήμα δεν θα μείνει εκτός ελέγχου».

ΥΓ. 2. Η «ΔΥΝΑΤΗ ΠΟΛΗ» συμμετέχει ενεργά στα δημοτικά πράγματα, ελέγχει, αναδεικνύει και δημοσιοποιεί τα γεγονότα που δεν μπορεί να θέσει στο Δημοτικό συμβούλιο, με τον τρόπο που γίνονται οι συνεδριάσεις.

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας