Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Αγία Βαρβάρα: Ήταν όλοι εκεί στην εκδήλωση για τον Αντώνη Κουντούρη

Κατηγορία: ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ Δημοσιεύτηκε στις 19 Δεκεμβρίου 2022

Σε κλίμα συγκίνησης έγινε χθες 18/12/22 η εκδήλωση τιμής στον Αντώνη Κουντούρη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, που πλέον φέρει το ονοματεπώνυμο του Αντώνη Κουντούρη.

Χθες, συμπληρώθηκαν 2 χρόνια από την απώλεια του επί 18 συναπτά έτη προέδρου του δημοτικού συμβουλίου και επί 36 χρόνια δημοτικού συμβούλου του μακροβιότερου συμβούλου της πόλης και από τους μακροβιότερους στην Ελλάδα.

Ο Δήμαρχος της πόλης η πρόταση του οποίου για την μετονομασία της αίθουσας έγινε ομόφωνα δεκτή από το Δ.Σ., με εμφανή συγκίνηση από τις αναμνήσεις της κοινής τους πορείας, τόνισε πως «η ιστορία της μεταπολίτευσης στην Αγία Βαρβάρα είναι συνυφασμένη απολύτως και άρρηκτα δεμένη με την προσωπικότητα του Αντώνη Κουντούρη. Το ότι απόψε βρίσκονται εδώ άνθρωποι από όλες τις γενιές όχι μόνο φίλοι και συναγωνιστές του αλλά και άνθρωποι που δεν συμφωνούσαν μαζί του ιδεολογικά, καταδεικνύει τον απεριόριστο σεβασμό όλων στο πρόσωπο του εκλιπόντος. Φωνάζουμε άξιος, φωνάζουμε αθάνατος. Του ταιριάζουν και τα δύο» είπε ο κ. Λάμπρος Μίχος.

Μίλησαν ακόμη, σε φορτισμένο κλίμα, η κόρη του εκλιπόντος Αντωνία Κουντούρη, η βουλευτής κα. Νάντια Γιαννακοπούλου, ο πρώην πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Παναγιώτης Κυριακόπουλος και από την πλευρά των καθηγητών, η αντιδήμαρχος κα. Αλεξάνδρα Φέγγη.

Η απόλυτα επιτυχημένη εκδήλωση, καθώς η αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου ήταν κατάμεστη, παρούσας και της σύζυγου του Γεωργίας, ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση αρχειακού υλικού από τη ζωή και τη δράση του Αντώνη Κουντούρη. 

 

 





 

 

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας