Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Καταγγελία της παράταξης «Αγία Βαρβάρα Δυνατή Πόλη» - ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ !!!

Κατηγορία: ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ Δημοσιεύτηκε στις 22 Φεβρουαρίου 2023

 

Καταγγελία της παράταξης «Αγία Βαρβάρα Δυνατή Πόλη» - ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ !!!


Κατά τη διάρκεια του τελευταίου δημοτικού συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, ο επικεφαλής της παράταξης μας «Αγία Βαρβάρα Δυνατή Πόλη» κος Μιχάλης Γιάγκας έπεσε, για πολλοστή φορά, θύμα αήθους επιθέσεως από τον δήμαρχο κ. Λάμπρο Μίχο, με αχαρακτήριστες εκφράσεις που δεν τιμούν ούτε τον ίδιο τον δήμαρχο, αλλά ούτε και το δημοτικό συμβούλιο. 

 

Επίσης δεν τιμούν ούτε τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Βασίλη Βόσσο, ο οποίος παρακολουθούσε αμέτοχος τον κ. Μίχο επιλέγοντας για άλλη μια φορά την απόλυτη σιωπή.
Κατά τον κ. Μίχο, ο επικεφαλής της παράταξής μας έκανε το «λάθος» να βρεθεί σε «γιάφκα» (έτσι αποκάλεσε ο επικεφαλής της πλειοψηφίας τον χώρο στον οποίο πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του συλλόγου των εργαζομένων του Δήμου) στην οποία χαρακτήρισε φασιστική τη λειτουργία του δήμου. 

Για το λόγο αυτό ο κος Μίχος τοποθετούμενος στο δημοτικό συμβούλιο προτρέπει ουσιαστικά τους οπαδούς του, κάτι σαν το «ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ», να προπηλακίζουν τους αντιπάλους, λέγοντας ότι ήταν «ντροπή για εκείνους που τον άκουγαν και δεν τον προπηλάκισαν», εννοώντας τον επικεφαλής της παράταξής μας. Έφτασε δε στο σημείο να πει ότι οι αντιλήψεις του επικεφαλής του συνδυασμού «Αγία Βαρβάρα Δυνατή Πόλη» δεν είναι «ούτε μία τρίχα από το μουστάκι του» ενώ σε άλλο σημείο τον αποκαλεί «"κύριο" καταχρηστικώς καθώς δεν αξίζει το φτύσιμό μας».


Για ακόμη μία φορά ο Λάμπρος Μίχος έδειξε το αληθινό του πρόσωπο που δεν είναι άλλο από το να προσβάλλει και να επιτίθεται σε όποιον τολμάει να λέει τα πράγματα με το όνομά τους. Δεν περιμένουμε από τον κ. Μίχο να ζητήσει συγγνώμη. Και αυτό διότι δεν έχει το ανάστημα να το κάνει.
Να γνωρίζει, τόσο ο ίδιος, όσο και οι συν αυτώ, ότι η «Αγία Βαρβάρα Δυνατή Πόλη» παρά τις φιλότιμες προσπάθειες τους δεν πρόκειται να φιμωθεί. Θα είναι πάντα παρούσα και θα ασκεί εποικοδομητική αντιπολίτευση στηλιτεύοντας παράλληλα τα κακώς κείμενα της δημοτικής αρχής.


ΥΓ1: Κ. Μίχο μιας και μιλήσατε για απαξίωση να γνωρίζετε καλά ότι αυτή θα την δείξει ο λαός της Αγίας Βαρβάρας προς το πρόσωπό σας το βράδυ των εκλογών με την ψήφο του. Τα ψέματα κ. Μίχο τελείωσαν. Ο χρόνος για την αποχώρησή σας έχει ξεκινήσει να μετράει αντίστροφα. Όπως επιστρέψατε, με κρότο, έτσι και θα αποχωρήσετε.


ΥΓ2: Και επειδή πολλοί πολίτες μπορεί να είναι δύσπιστοι με όσα καταγγέλλει η παράταξή μας, μπορούν να παρακολουθήσουν το υβρεολόγιο του κ. Μίχου και να βγάλουν τα συμπεράσματά τους στο ακόλουθο λινκ από το 35:00 λεπτό. 

 



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας