Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Νομικές εκκρεμμότητες και γραφειοκρατικές διαδικασίες για την εγκατάσταση της ΚΑΕ ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Κέντρο Άνω Λιοσίων

Κατηγορία: ΦΥΛΗ Δημοσιεύτηκε στις 02 Οκτωβρίου 2019



Την πρόθεσή τους να προχωρήσουν άμεσα οι διαδικασίες με νόμιμο, καθαρό και διαφανές τρόπο έτσι ώστε να επιτευχθεί μια επωφελής συμφωνία για όλες τις πλευρές σχετικά με την παραχώρηση του Ολυμπιακού Κέντρου Άνω Λιοσίων στην ΚΑΕ ΑΕΚ, εξέφρασαν κατά τη συνάντησή τους, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης και ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ Μάκης Αγγελόπουλος.


Σε δηλώσεις του μετά το τέλος της συνάντησης, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης εξέφρασε τη διάθεση της κυβέρνησης για συνεργασία, «προκειμένου να αξιοποιηθεί μια αθλητική εγκατάσταση σε μια βάση νόμιμη, καθαρή και με διαφάνεια και για τις δύο πλευρές. Έτσι ώστε και η Πολιτεία να δει να αξιοποιείται ένα αθλητικό ακίνητο σωστά αλλά και μια ομάδα που έχει μια ιστορία στο χώρο του μπάσκετ, να απολαμβάνει τα οφέλη ενός σύγχρονου γηπεδικού χώρου».

 Πρόσθεσε, επίσης, «πως όλα θα γίνουν βέβαια με τη συνεργασία και τη συνεννόηση και των αθλητικών σωματείων που φιλοξενούνται σήμερα στην εγκατάσταση τη συγκεκριμένη και βεβαίως της τοπικής αυτοδιοίκησης, α΄ και β΄ βαθμού. Αυτή η συνεργασία θέλουμε να αποτελέσει την αρχή και για άλλες αξιοποιήσεις αθλητικών εγκαταστάσεων που έχουμε στη δικαιοδοσία μας είτε εμείς, είτε το ΤΑΥΠΕΔ, είτε η ΕΤΑΔ και που γερνούν και διαλύονται».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ κ. Αγγελόπουλος εξέφρασε την πρόθεση της ομάδας για την αξιοποίηση της ολυμπιακού ακινήτου της Πάλης στα Άνω Λιόσια και πρόσθεσε: «Συστήσαμε μια ομάδα εργασίας, θα κοιτάξουμε όλοι μαζί τα επόμενα βήματα. Υπάρχουν νομικές εκκρεμότητες οι οποίες πρέπει να λυθούν από κοινού, αλλά και πολλές γραφειοκρατικές διαδικασίες που εμπλέκουν πέρα του υπουργείου αθλητισμού και άλλους φορείς. Η πρόθεση είναι ξεκάθαρη, νομίζω θα κινηθούμε και στους χρόνους που χρειάζονται ώστε σύντομα να έχουμε κάτι ευχάριστο ανακοινώσιμο για τον κόσμο μας. Η πρόθεσή μας είναι να μπούμε τον Ιανουάριο, θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε».

Από Αφροδίτη Καλαμάκη

Πηγή: www.doxthi.gr

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας