Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Δημόσιος Απολογισμός του έργου για το 2019 από τη Δημοτική Αρχή Ιλίου

Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ Δημοσιεύτηκε στις 31 Ιανουαρίου 2021

 

 

Σε δημόσιο απολογισμό των πεπραγμένων της δημοτικής αρχής για το 2019, με βάση τη νομοθετική υποχρέωση των Δήμων προχώρησε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. 

 

Η διαδικασία λογοδοσίας αποτελεί μια σημαντική στιγμή για τη δημοτική αρχή, απόδειξη πολιτικού ήθους, διαφάνειας στη διαχείριση αλλά και μέσο δημόσιας κριτικής, ανοιχτής σε όλους τους δημότες.

Η παρουσίαση του έργου για το 2019 αφορά όλες τις Διευθύνσεις του Δήμου και αποτελεί αποτύπωση των δράσεων που πραγματοποιήθηκαν μέσα από στοχευμένες παρεμβάσεις. 

Σημαντική παράμετρος του απολογισμού ήταν, για μια ακόμα χρονιά, η ορθολογική διαχείριση των οικονομικών, παρά τη δυσχερή κατάσταση, την αβεβαιότητα και τα εμπόδια, γεγονός που αποτυπώνεται στο κλείσιμο του έτους με ισχυρό ταμειακό αποθεματικό και μηδενικό δανεισμό.

Στην εισήγησή του ο κ. Ζενέτος τόνισε ότι οι δεσμεύσεις για νοικοκυρεμένη και χρηστή διοίκηση, με διαφάνεια, σεβασμό στο δημόσιο χρήμα και λογοδοσία, παραμένουν σταθερές και αμετάβλητες, χαρακτήρισε το παραγόμενο έργο ως αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας και ευχαρίστησε τους εργαζόμενους, το σύνολο του Δημοτικού Συμβουλίου, τους συνεργάτες του αλλά και όλους τους πολίτες, με τη συμβολή των οποίων η Διοίκηση διευρύνει διαρκώς το θετικό αποτύπωμά της.

«Η αποδοχή του έργου μας αποτελεί μέγιστη επιβράβευση και παράλληλα, δέσμευση για να συνεχίσουμε. Μπορούμε και κοιτάζουμε τους πολίτες στα μάτια, χωρίς καμία σκιά, επειδή νιώθουμε ότι γνωρίζουν πως είμαστε ειλικρινείς και συνεπείς στις δεσμεύσεις μας και ότι βρισκόμαστε εδώ για να τους υπηρετούμε» τόνισε μεταξύ άλλων.

*Δείτε τον απολογισμό έτους 2019 Δήμου Ιλίου στον παρακάτω σύνδεσμο:

  https://www.ilion.gr/.../upl.../2021/01/APOLOGISMOS-2019.pdf

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας