Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Νέος εξοπλισμός για την αναβάθμιση δομών Κοινωνικής Φροντίδας του Δήμου Ιλίου

Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ Δημοσιεύτηκε στις 03 Φεβρουαρίου 2021

Στη διάθεση εξοπλισμού για την Κοινωνική Υπηρεσία και τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς προχώρησε ο  Δήμος Ιλίου, με σκοπό την ενίσχυση των δομών Κοινωνικής Φροντίδας. 

Η προμήθεια έγινε στο πλαίσιο του έργου με τίτλο «Επέκταση - αναβάθμιση υποδομών στις οποίες παρέχονται κοινωνικές υπηρεσίες» που εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική» 2014 - 2020 και χρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης υπό την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Αττικής. 

Ειδικότερα, η προμήθεια αφορά: α) Tablets για τη διενέργεια εξετάσεων διαταραχών μνήμης και ασκήσεων νοητικής ενδυνάμωσης σε άτομα ηλικίας 55 ετών και άνω, β) Υπολογιστές για την εκπαίδευση και πλοήγηση στο διαδίκτυο ατόμων τρίτης ηλικίας, γ) Συσκευή έγχρωμης εκτύπωσης για τις ανάγκες των Κ.Α.Π.Η., δ) Ηλεκτροκαρδιογράφο, ε) Σύστημα Τηλεφροντίδας –Τηλεειδοποίησης για τους ωφελουμένους του Προγράμματος ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. 

Επίσης, οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου ενίσχυσαν τη λειτουργία τους με ειδικό εξοπλισμό εστίασης, αποθήκευσης, όργανα και ιματισμό. 

 

Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος:

«Η κοινωνική πολιτική αποτελεί την οργανωμένη παρέμβαση του κράτους και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με στόχο την εξασφάλιση της κοινωνικής συνοχής και την εξομάλυνση προβλημάτων που αφορούν στις συνθήκες διαβίωσης ευάλωτων πληθυσμιακών ομάδων. Για τον Δήμο Ιλίου, η διασφάλιση αξιοπρεπών όρων διαβίωσης για όλους τους πολίτες αποτελεί κορωνίδα της πολιτικής του και αδιαπραγμάτευτη προσπάθεια χρόνων. Θέλω να ευχαριστήσω, για μια ακόμα φορά, όσους συμβάλλουν σε αυτήν την προσπάθεια».

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας