Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Απολυμάνσεις σε σχολεία και παιδικούς σταθμούς από τον Δήμο Ιλίου

Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ Δημοσιεύτηκε στις 05 Φεβρουαρίου 2021

 

 

 

Σε επιχειρήσεις απολύμανσης των σχολικών μονάδων και των βρεφονηπιακών σταθμών, όπου απαιτείται λόγω εμφάνισης κρουσμάτων Covid-19, προβαίνει ο Δήμος Ιλίου. Ειδικό συνεργείο καθαριότητας με τον απαραίτητο εξοπλισμό πραγματοποιεί σχολαστική απολύμανση σε κάθε σημείο των εσωτερικών, εξωτερικών και προαύλιων χώρων, προκειμένου να είναι υγειονομικά ασφαλείς. 

 

Παράλληλα, σε όλα τα σχολεία και τους σταθμούς πραγματοποιείται συνεχής και επισταμένος καθαρισμός στις αίθουσες, τις επιφάνειες και τους χώρους, κατά τη διάρκεια της ημερήσιας λειτουργίας τους. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Δήμος έχει εφοδιάσει και εφοδιάζει συνεχώς τις σχολικές μονάδες και τους βρεφονηπιακούς σταθμούς με επαρκείς ποσότητες αντισηπτικών, απολυμαντικών υγρών και υλικών καθαρισμού, καθώς και το προσωπικό με μάσκες, προκειμένου να τηρούνται στο ακέραιο τα αυστηρά μέτρα προστασίας. 

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος:

«Η προστασία της δημόσιας υγείας αποτελεί για εμάς απόλυτη προτεραιότητα. Όλος ο επιχειρησιακός μηχανισμός του Δήμου βρίσκεται επί ποδός για την κάλυψη των υγειονομικών αναγκών και ιδιαίτερα αναγκών που ανακύπτουν στα σχολεία μας. Δε θα σταματήσουμε ούτε στιγμή να εργαζόμαστε, ώστε να είναι το Ίλιον μια ασφαλής πόλη για κατοίκους και επισκέπτες».


Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας