Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Mε τους εργαζομένους στο Κέντρο Πρόληψης «ΦΑΕΘΩΝ» ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Ιλίου Νίκος Σταματόπουλος

Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ Δημοσιεύτηκε στις 10 Φεβρουαρίου 2021

 

 

 Συνάντηση με τους εργαζομένους στο Κέντρο Πρόληψης «ΦΑΕΘΩΝ» πραγματοποίησε, ύστερα από αίτημα της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Ιλίου, ο επικεφαλής της παράταξης Νίκος Σταματόπουλος.

 

 

Στη συνάντηση, ο επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» ενημερώθηκε εκτενέστερα από τους εργαζόμενους για τις πρόσφατες σοβαρές καταγγελίες τους για αυταρχικές, απαξιωτικές αλλά και αντεργατικές συμπεριφορές και πράξεις με ευθύνη της Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου.

 

Ο Νίκος Σταματόπουλος εξέφρασε τη στήριξη της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στους εργαζόμενους του «ΦΑΕΘΩΝΑ» και ανέδειξε την σταθερή και διαχρονική στήριξη που δίνει το ΚΚΕ στο έργο της πρόληψης των εξαρτήσεων και στους εργαζόμενους στα Κέντρα Πρόληψης.

 

Δεσμεύτηκε πως θα πιέσει ώστε να συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο Ιλίου η αποκατάσταση της εύρυθμης λειτουργίας του Κέντρου Πρόληψης «ΦΑΕΘΩΝ». Ταυτόχρονα δεσμεύτηκε πως η «Λαϊκή Συσπείρωση» και το ΚΚΕ θα κάνουν ότι περνά από το χέρι τους ώστε να ανοίξει η συζήτηση και σε τοπικό επίπεδο για την ανάγκη συνολικής ενίσχυσης του έργου της πρόληψης κόντρα στην πολιτική όλων των μέχρι τώρα κυβερνήσεων και της ΕΕ, όπως και για την επίλυση μιας σειράς χρονιζόντων θεσμικών προβλημάτων που μπαίνουν εμπόδιο στην ανάπτυξη του τεράστιου αυτού έργου.

 

Ίλιον 10/2/2021

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας