Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Δήμος Ιλίου: Διαδικτυακό σεμινάριο βασικών Α΄ ΒΟΗΘΕΙΩΝ

Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ Δημοσιεύτηκε στις 07 Απριλίου 2021




 

Ο Δήμος Ιλίου ενημερώνει για την υλοποίηση του διαδικτυακού σεμιναρίου που αφορά τις βασικές Α΄ ΒΟΗΘΕΙΕΣ σε συνεργασία με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων και την Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Κρίσεων ΕΔΟΚ, την Κυριακή 18 Απριλίου 2021 και ώρες 11:00 π.μ. – 14:00 το μεσημέρι. 

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο να δηλώσουν συμμετοχή έως Τετάρτη 14 Απριλίου 2021 και ώρα 14:00 μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , αναγράφοντας τον τίτλο του σεμιναρίου, ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας, προκειμένου στη συνέχεια να αποσταλεί ο σύνδεσμος παρακολούθησης και σχετικές οδηγίες. 

Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνούν με τα Δημοτικά Ιατρεία Αγίου Φανουρίου στο τηλέφωνο 210 2624090, Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, ώρες 08:30 – 14:30. Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας