Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Εγγραφές στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Ιλίου μετά την οριστικοποίηση των πινάκων των προγραμμάτων ΕΣΠΑ της Ε.Ε.Τ.Α.Α.

Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ Δημοσιεύτηκε στις 19 Αυγούστου 2021



Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η


Εγγραφές στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Ιλίου μετά την οριστικοποίηση των πινάκων των προγραμμάτων ΕΣΠΑ της Ε.Ε.Τ.Α.Α.

Ο Δήμος Ιλίου ενημερώνει τους γονείς δικαιούχους αξίας τοποθέτησης (voucher) από την Ε.Ε.Τ.Α.Α., ότι η διαδικασία που θα ακολουθήσει η Διεύθυνση Προσχολικής Αγωγής για την τοποθέτηση βρεφών και νηπίων (κατηγορία δομής Α1 & Α2) σε Βρεφονηπιακό Σταθμό του Δήμου Ιλίου, έχει ως εξής:


Από το Σάββατο 21 Αυγούστου 2021, μετά την οριστικοποίηση των πινάκων ωφελούμενων από την Ε.Ε.Τ.Α.Α. για τα προγράμματα «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» και «Στήριξη οικογενειών με παιδιά προσχολικής ηλικίας», ξεκινά η υποβολή αιτήσεων των δικαιούχων προς το Δήμο Ιλίου.


Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως και την Κυριακή 29 Αυγούστου 2021.


Οι ενδιαφερόμενοι γονείς θα πρέπει να αναζητήσουν στην ιστοσελίδα του Δήμου την αίτηση συμμετοχής στον παρακάτω σύνδεσμο https://www.ilion.gr/wp-content/uploads/2021/06/ΑΙΤΗΣΗ-VOUCHER-2021-2022.docx, να την συμπληρώσουν πλήρως και να την επισυνάψουν μαζί με την αντίστοιχη αξία τοποθέτησης (voucher) σε email που θα αποστείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .


Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα ακολουθήσει η ανάρτηση των οριστικών αποτελεσμάτων εγγραφής βρεφών και νηπίων για το σχολικό έτος 2021 – 2022 στην ιστοσελίδα του Δήμου Ιλίου.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Προσχολικής Αγωγής στα τηλέφωνα 2132030178, 2132030052 και 2132030190, Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 09:00 -12:00 το μεσημέρι.

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας