Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Μήνυμα Δημάρχου Ιλίου Νίκου Ζενέτου για τους συμμετέχοντες στις Πανελλήνιες Εξετάσεις

Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ Δημοσιεύτηκε στις 27 Αυγούστου 2021

«Η Παιδεία είναι δεύτερος ήλιος για τους ανθρώπους»

Πλάτων


Θα ήθελα να εκφράσω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια στους νέους και στις νέες του Δήμου Ιλίου που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και μετέτρεψαν μια δύσκολη, από κάθε άποψη, σχολική χρονιά, σε μια επιτυχημένη προσπάθεια.


Ο δρόμος που ανοίγεται μπροστά τους είναι μακρύς αλλά αξίζει κάθε του βήμα, γιατί οδηγεί σε έναν κόσμο γεμάτο γνώση, ευκαιρίες, προοπτική. Ο αγώνας δε βρίσκεται στη διαδρομή, είναι η διαδρομή και αξίζει τον κόπο να την περπατήσουν μέχρι να αγγίξουν τα όνειρά τους.

Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους γονείς και τους καθηγητές τους, οι οποίοι αψήφησαν τις δυσκολίες και στάθηκαν δίπλα τους, σημαντικοί αρωγοί σε αυτό το επίπονο αλλά όμορφο ταξίδι.

Άξια συγχαρητηρίων, όμως, είναι και η προσπάθεια των μαθητών που δεν πέτυχαν τους στόχους τους, όμως είμαι σίγουρος ότι θα παραμείνουν μαχητές, καθώς οι πανελλήνιες εξετάσεις αποτελούν μια μόνο ευκαιρία από τις πολλές που τους επιφυλάσσει η ζωή. Γιατί σημασία έχει να συνεχίζεις μέχρι να εκπληρώσεις τα όνειρα που θα χτίσουν ένα καλύτερο μέλλον.

Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους καλή επιτυχία και να τους διαβεβαιώσω ότι η χώρα, η πόλη και όλοι εμείς πιστεύουμε βαθιά στις ικανότητες, στις ιδέες τους και στη δυνατότητά τους να αλλάξουν τον κόσμο προς το καλύτερο. Και σε αυτή την προσπάθεια, θα είμαστε δίπλα τους.

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας