Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Φωταγώγηθηκε του Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στο Δημο Ίλιου

Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ Δημοσιεύτηκε στις 29 Νοεμβρίου 2021

Το σύνθημα για την εκκίνηση της πιο όμορφης γιορτής του χρόνου και των επίσημων εορταστικών εκδηλώσεων για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, έδωσε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην κεντρική πλατεία του Ιλίου (πλατεία Γ. Γεννηματά).

Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος πλαισιωμένος από δεκάδες παιδιά, παρέα με τον Άγιο Βασίλη, ξυλοπόδαρους, νεράιδες, ξωτικά, καλλιτέχνες και με τήρηση των μέτρων προστασίας, έδωσαν το έναυσμα για το άναμμα του Δέντρου, φωτίζοντας με χιλιάδες χρώματα όλη την πλατεία, ενώ η Φιλαρμονική του Δήμου απέδωσε χριστουγεννιάτικους ήχους και μελωδίες.

Παράλληλα, σε εξέλιξη βρίσκεται ο χριστουγεννιάτικος στολισμός στους δρόμους και τις πλατείες, στο πλαίσιο του συνολικότερου σχεδιασμού του Δήμου να δώσει φως και ζωντάνια σε κάθε γειτονιά του Ιλίου.

Ο Δήμαρχος Ιλίου τόνισε:

«Καλωσορίζουμε τα Χριστούγεννα, στολίζοντας με χιλιάδες όμορφα φώτα το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της πόλης μας. Ταυτόχρονα, πλημμυρίζουμε κάθε γωνιά της πόλης με φως και χρώμα, αφήνοντας τη ζεστή λάμψη των ημερών να φωτίσει τις σκέψεις μας. Στέλνουμε μήνυμα αγάπης, ενότητας και αισιοδοξίας ότι τα καλύτερα βρίσκονται μπροστά μας. Μήνυμα ελπίδας αλλά και αλληλεγγύης απέναντι στους συνανθρώπους μας και, ιδιαίτερα, απέναντι σε όσους το έχουν ανάγκη τις άγιες ημέρες που έρχονται».

 

 

 

 

 

 Αναρτήθηκε από 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας