Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Δήμος Ιλίου: Διανομή τροφίμων για τους δικαιούχους του Προγράμματος ΤΕΒΑ 08-09.12.2022

Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ Δημοσιεύτηκε στις 07 Δεκεμβρίου 2022

 

 

 

Ο Δήμος Ιλίου ενημερώνει για τη διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ, που θα πραγματοποιηθεί Πέμπτη 08.12.2022 και Παρασκευή 09.12.2022, ώρες 09:00 έως 13:00,  στο πλαίσιο εφαρμογής του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων (FEAD/TEBA).

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου (Αίαντος 59) και ωφελούμενοι του προγράμματος είναι οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να συμμετέχουν και στο Πρόγραμμα ΤΕΒΑ, οι οποίοι για την παραλαβή των προϊόντων θα πρέπει να έχουν μαζί τους την Αστυνομική Ταυτότητα, τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης – A.M.K.A. και καρότσι μεταφοράς.

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος αδυνατεί να προσέλθει την ημέρα διανομής, τα τρόφιμα μπορεί να παραλάβει μέλος της οικογένειάς του, προσκομίζοντας έγγραφα στα οποία εμφαίνεται ο ΑΜΚΑ και τα στοιχεία ταυτότητας του ιδίου και του ωφελούμενου. Σε διαφορετική περίπτωση (άλλο συγγενικό ή φιλικό πρόσωπο) απαιτείται εξουσιοδότηση με το γνήσιο της υπογραφής του ωφελούμενου.

Προς αποφυγή συνωστισμού, οι δικαιούχοι θα πρέπει να προσέρχονται κατά την αναγραφόμενη ώρα στο γραπτό μήνυμα που τους έχει αποσταλεί στον αριθμό κινητού τηλεφώνου που έχουν δηλώσει.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Κοινωνική Υπηρεσία και συγκεκριμένα στην κυρία Ευτυχία Ξανθουδάκη, τηλ. 213 2030010 και στο Κέντρο Κοινότητας τηλ. 213 2030006 & 213 2030007, Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 08:00 – 14:00.

 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας