Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Συνάντηση δημοτικής κίνησης Αλληλέγγυα Πόλη - Συμμαχία για το Ίλιον με το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Ιλίου

Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ Δημοσιεύτηκε στις 04 Ιανουαρίου 2023

 

Συνάντηση με το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Ιλίου πραγματοποίησε αντιπροσωπεία της δημοτικής κίνησης Αλληλέγγυα Πόλη - Συμμαχία για το Ίλιον αποτελούμενη από δημοτικούς συμβούλους και μέλη της παράταξης, υπό την παρουσία και του επικεφαλής Χρήστου Μπατσή.


Στη συνάντηση έγινε εκτενής συζήτηση για την πραγματική κατάσταση που επικρατεί στις υπηρεσίες του Δήμου Ιλίου, εκεί όπου η υποστελέχωση εντείνεται συνεχώς, λόγω των συνταξιοδοτήσεων που δεν αναπληρώνονται, όσο και της μεγάλης συμμετοχής εργαζομένων στα προγράμματα κινητικότητας προκειμένου να μεταφερθούν σε άλλους φορείς.


Αναδείχθηκαν οι μεγάλες ευθύνες της διοίκησης Ζενέτου, η οποία για χρόνια έχει επιλέξει έναν αυταρχικό τρόπο διοίκησης που συχνά δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες της πόλης, και, κυρίως, δεν σέβεται το στελεχιακό δυναμικό του Δήμου, απαξιώνοντας το ίδιο και τη δουλειά του.


Τέλος, οι εκπρόσωποι της δημοτικής κίνησης, δεσμεύτηκαν στους εργαζόμενους, με συγκεκριμένες παρεμβάσεις το επόμενο διάστημα να αναδείξουν το ζήτημα της ριζικής αναθεώρησης του οργανισμού εσωτερικής λειτουργίας του Δήμου, θέμα που η Διοίκηση Ζενέτου, παρά τις δεσμεύσεις της περί του αντιθέτου, έχει κρεμάσει στις καλένδες.

 

Αναρτήθηκε από 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας