Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Ποτε το Ιλιον θα αποκτήσει στάσεις λεωφορείων, με στέγαστρα για τους επιβάτες: ανακοίνωση της Αλληλέγγυας Πόλης - Συμμαχία για το Ίλιον

Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ Δημοσιεύτηκε στις 20 Ιανουαρίου 2023


Το λες και πολύ μεγάλη ξεφτίλα.

Ανακοίνωση της δημοτικής κίνησης Αλληλέγγυα Πόλη - Συμμαχία για το Ίλιον.
Ακόμη μία ημέρα ντροπής στον Δήμο Ιλίου σήμερα, με εκατοντάδες δημότες να περιμένουν τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ μέσα στη βροχή ελλείψει στάσεων και στεγάστρων.

Η πρωινή σύντομη μπόρα ήρθε να επιβεβαιώσει, για μία ακόμη φορά, τις τραγικές ελλείψεις που βιώνει η πόλη του Ιλίου και οι γειτονιές της, σε επίπεδο υποδομών.


Άφαντες οι στάσεις εδώ και χρόνια - σε μια πόλη που η δημοτική αρχή Ζενέτου τα βλέπει όλα να λειτουργούν «ρολόι» - με αποτέλεσμα εκατοντάδες πολίτες τις πρωινές ώρες, σε δεκάδες στάσεις, να περιμένουν κυριολεκτικά μέσα στη βροχή για να μπορέσουν να πάνε στις δουλειές τους.

Το λες και πολύ μεγάλη ξεφτίλα.


Εμείς, βεβαίως, δεν πρόκειται να μπούμε στο γνωστό παιχνίδι του πετάγματος της μπάλας στην εξέδρα στο οποίο τόσο αρέσκεται η σημερινή διοίκηση, για να αποποιείται των ευθυνών που την βαραίνουν, το γνωστό «δεν ευθύνεται ο Δήμος αλλά ο ΟΑΣΑ(Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Αττικής)» και από την άλλη μεριά να ακούμε το ανάποδο.

Απαιτούμε οι αρμόδιοι να προχωρήσουν στην εγκατάσταση στάσεων, σύγχρονων «έξυπνων» στάσεων, με στέγαστρα και με την εφαρμογή της Τηλεματικής, ώστε να μπορούν οι δημότες να πηγαίνουν στις δουλειές τους με αξιοπρέπεια και να πληροφορούνται επακριβώς την ώρα προσέλευσης του Μέσου Μεταφοράς που έχουν επιλέξει.


Να είναι όλοι τους βέβαιοι ότι δεν θα σταματήσουμε να ενοχλούμε, αν δεν το πετύχουμε. Γιατί για εμάς η καθημερινότητα των πολιτών συνεχίζει να αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα.


Γιατί, ξαναλέμε, είναι και πολύ μεγάλη ξεφτίλα πολίτες να περιμένουν μέσα στη βροχή στις ανύπαρκτες στάσεις, επειδή οιαρμόδιοι είναι κυνικά αδιάφοροι (μιας και δεν μετακινούνται πότε οι ίδιοι με τα Μέσα Μεταφοράς).

ΥΓ1 Όποιος αισθάνεται κουρασμένος, κάνει στην άκρη για να αναλάβουν τις τύχες αυτής της πόλης άνθρωποι με ζήλο, σχέδιο, όρεξη και μεράκι. Γιατί σε αυτήν την πόλη αξίζει κάτι καλύτερο. 

ΥΓ2 Τι να κάνει άραγε εκείνη η μελέτη του Δήμου για τη λειτουργία δημοτικής συγκοινωνίας στο Ίλιον; Την καταχώνιασαν ακόμη πιο βαθιά στα συρτάρια οι «φωτισμένοι» της δημοτικής αρχής;

Αναρωτήθηκαν ποτέ γιατί η συντριπτική πλειοψηφία των Δήμων στη Δυτική Αθήνα διαθέτει δημοτική συγκοινωνία (και πως είναι ντροπή για την πόλη μας να μην διαθέτουμε);

 

Αναρτήθηκε από 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας