Έχετε επιχείρηση στη Δυτική Αττική ;

Είστε Πολιτιστικός Σύλλογος, Αθλ. Σωματείο κλπ στη Δυτική Αττική ;

Καταχώρηση και προβολή δωρεάν στο opalmos.gr

Τηρείται σειρά προτεραιότητας

Πρωτοβουλία για συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Τουρκία και Συρία απο τη δημοτική κίνηση «Αλληλέγγυα Πόλη – Συμμαχία για το Ίλιον»

Κατηγορία: ΙΛΙΟΝ Δημοσιεύτηκε στις 07 Φεβρουαρίου 2023

Η δημοτική κίνηση «Αλληλέγγυα Πόλη – Συμμαχία για το Ίλιον» αναλαμβάνει την πρωτοβουλία για τη συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία και Συρία.

Με θλίψη και αγωνία παρακολουθούμε από χθες το πρωί τις εξελίξεις για τον φονικό σεισμό που έπληξε τους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας, αφήνοντας πίσω του χιλιάδες θύματα.

Ο τραγικός απολογισμός δυστυχώς αυξάνει ώρα με την ώρα, ενώ χιλιάδες παραμένουν οι εγκλωβισμένοι και αγνοούμενοι.


Τέτοιες τραγικές στιγμές δεν μπορούμε να μένουμε άπραγοι. Πόσο μάλλον εμείς στην Ελλάδα, που ξέρουμε από ανθρωπιά και αλληλεγγύη, καθώς έχουμε βιώσει φονικούς σεισμούς στη χώρα μας ουκ ολίγες φορές. Τέτοιες τραγικές στιγμές μας υπενθυμίζουν ότι οι λαοί δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν.

Πρέπει να στέκονται ενωμένοι κι αλληλέγγυοι. 
Καλούμε τα σωματεία, τους φορείς, τους ενεργούς πολίτες, την τοπική κοινωνία του Ιλίου, να σταθούμε στο πλάι των γειτονικών λαών που δοκιμάζονται, και να στηρίξουμε, όλοι μαζί ενωμένοι και αλληλέγγυοι, την πρωτοβουλία της δημοτικής κίνησης «Αλληλέγγυα Πόλη - Συμμαχία για το Ίλιον», για συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης.


Τα είδη πρώτης ανάγκης για τα θύματα του σεισμού που συγκεντρώνουμε, είναι: 
Κουβέρτες, κλινοσκεπάσματα, ιατροφαρμακευτικό υλικό (παυσίπονα, αντιφλεγμονώδη, γάζες, επίδεσμοι, κουτιά πρώτων βοηθειών, φυσιολογικοί οροί κ.ά.) είδη ατομικής υγιεινής, βρεφικές τροφές, παιδικά γάλατα (σε σκόνη), είδη βρεφικής φροντίδας, τρόφιμα-ξηρές τροφές (κονσέρβες, δημητριακά, παξιμάδια κ.ά.)


Η συλλογή των ειδών θα πραγματοποιείται από αύριο Τετάρτη 08.02 έως και την Παρασκευή 10.02. στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αιακού 19, στο Ίλιον, κατά τις απογευματινές ώρες 18.00 με 20.30.

Ας δείξουμε για ακόμη μία φορά την αλληλεγγύη μας!


Να μην αφήσουμε κανέναν συνάνθρωπό μας απροστάτευτο!

 

Αναρτήθηκε από 

Ακολουθήστε μας

Εφημερίδα Παλμός Δυτικής Αθήνας

Κάντε κλίκ στην φωτογραφία για να διαβάσετε σε ηλεκτρονική μορφή την εφημερίδα

Οδηγός Αγοράς

Δωρεάν προβολή επιχειρήσεων

Κάντε κλίκ και δείτε σε ηλεκτρονική μορφή επιχειρήσεις και καταστήματα της Δυτικής Αθήνας